Itt a Hyperlapse az Instagramtól

2014. augusztus 28.
5331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Az Instagram csapata bejelenette a Hyperlapse-et, amivel nagy felbontásban lehet rögzíteni time lapse videókat, akár mozgás közben is a képstabilizátorának köszönhetően.

Az Instagram már 4 éve aranyozza be a felhasználók napjait és fő célja az volt mindig is, hogy mindenki számára egy gyors és könnyű megoldást adjon a fontos dolgok képi formában való megörökítésére és azok megosztására.

Ezt igencsak sikeresen tették, hiszen mára a legismertebb fotós alkalmazássá nőtte ki magát. Megnyitod, fotó és kész. Rakhatsz rá beépített effektet is. Az elmúlt időszakban rengeteg változáson ment keresztül, mint például már lehet rövid videókat is publikálni vagy épp testre szabhatóbbak az effektek és több lehetőségünk van a képet manipulálni külső alkalmazás nélkül.


Hyperlapse?
Az új Hyperlapse lényege, hogy az alkalmazás képessé vált ezáltal arra, hogy mozifilmszerű rövidebb videókat rögzítsünk és a kép közbe ne ugráljon. Megteheted akár azt is, hogy felveszed a teljes naplementét és azt osztod meg time lapse videóként. Rengeteg lehetőség van benne, kérdés, hogy a felhasználók többsége ki fogja-e használni. Az biztos, hogy a közeljövőben el lesz árasztva ilyen videókkal az Instagram.

A Hyperlapse elérhető az Apple boltjában iOS eszközökre. Egyelőre csak iOS rendszeren használható. Reméljük mielőbb elhozzák a többi platformra is.
nincs még hozzászólás