Itt a Google Home Hub, a kijelzős okoshangszóró, amivel sokkal okosabb lesz az otthonunk

2018. október 10.
3.3081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Facebook Portal mintájára a Google is úgy döntött, hogy forradalmasítja az okoshangszórók világát, ezáltal bejelentették a Google Home Hub-ot, ami gyakorlatilag egy hangszóróra szerelt táblagépet jelent, rengeteg intelligens funkcióval a főszerepben.

A Google Home Hub érdekessége, hogy nincs rajta kamera, ezzel növelve a felhasználók biztonságérzetét, ellenben van benne saját fényérzékelő szenzor, amivel figyeli környezetét, így villanyoltáskor például automatikusan elalszik, az első napsugarak érzékelésekor pedig ébreszti a felhasználót, méghozzá a többi beállított adat ismertetése mellett, legyen szó akár a hírekről, akár a napi programról, egy szuper dalról a Youtube-on vagy éppen az időjárásról.

A Google Home Hub gyakorlatilag mindenben a segítségünkre lehet, ezáltal könnyedén csatlakoztatható otthonunk rendszereihez - például behozhatjuk rajta a biztonsági kamera képét is -, miközben internetezésre, és hang alapú segítségkérésre egyaránt bármikor alkalmazható.

A legjobb azonban mindebben, hogy a Duplex nevű segéddel szerelt eszköz nem is lesz túl drága, 149 dollárért indul Amerikában, a nyelvi korlátok miatt viszont nagy valószínűséggel meg is marad odaát egy ideig.
Facebook Portal mintájára a Google is úgy döntött, hogy forradalmasítja az okoshangszórók világát, ezáltal bejelentették a Google Home Hub-ot, ami gyakorlatilag egy hangszóróra szerelt táblagépet jelent, rengeteg intelligens funkcióval a főszerepben.'>
3 hozzászólás

TEchie

5 éve, 11 hónapja és 7 napja

Milyen felesleges cuccok ezek...

válasz erre

Fikarc

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Minek....? röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez az este elalvás, reggel ébredés jópofa. mosolygó smiley Nagy baromságnak tartom most még ezeket, de pár év és ha tudnak minden nyelven, ebből jó dolgok lesznek.

válasz erre