Iszonyat bizarr kinézetű hajtható mobilt szabadalmaztatott a Samsung

2019. május 09.
2.9801
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A hajtható mobilok még messze nem tartoznak a mainstream kategóriába, lévén például a Galaxy Foldot brutálisan drágán árulják, miközben számos hiba üti fel a fejét, így egyelőre az is kérdéses, hogy mi a jövője ennek a technológiának.

Ettől függetlenül viszont a gyártók igyekeznek kísérletezgetni a különféle prototípusokkal, mármint ami a dizájnt illeti, most például egy olyan szabadalom került napvilágra, amit a Samsung jegyeztetett be, és egy roppant bizarr kinézetet tudhat magáénak.

Hasonlóan fest, mintha a Samsung kávamentes tabletjeit vennénk szemügyre, azonban ez a dizájn három pont mentén is hajtható, így akár egy tejesdoboz alakot is origamizhatnánk belőle. A strukturális integritás megőrzése érdekében azonban egy olyan megoldást vesznek igénybe, hogy a kijelző minden egyes szakasza párosul egy alatta lévő trapéz alakú területtel. Amikor egy csőalakba hajtják a készüléket, akkor ezek összekapcsolódnak, hogy így maradjon meg az általános alakja.

Egyébként funkcióikat tekintve is eltérnek ezek a szakaszok, van például, amin akad hangszóró, egy másik tartalmazza a bekapcsológombot, a harmadik pedig USB-C portot tartalmaz a töltéshez. Persze fontos megjegyeznünk, hogy a Samsung most a Galaxy Foldra helyezi a fókuszt, így ha még valaha el is készül egy ilyen produktum, az nem mostanában lesz, no meg nem is biztos, hogy valaha ténylegesen megvalósul ez a fajta modell.

Iszonyat bizarr kinézetű hajtható mobilt szabadalmaztatott a Samsung - 2. kép

3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát ez elég ****ul néz ki!

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Asztali óra és tablet.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Igencsak bonyolultnak néz ki!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink