Ismét zsebtűzijáték lett egy elektromos cigarettából

2016. november 28.
4.3881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Samsung Galaxy Note 7 babérjaira törnek az elektromos cigaretták, amelyek egyre többször és egyre látványosabb formában válnak tűzijátékká az emberek zsebében, így nemrégiben New York egyik pályaudvarának boltjában is kis híján tragédia történt.

Az esetet a biztonsági kamerák több szögből, jó minőségben is rögzítették, így tökéletesen látható, amint Otis Gooding, a bolt eladójának nadrágzsebében minden előjel nélkül elkezd füstölni a korábban odatett elektromos cigaretta, ami a következő pillanatban hatalmas tűzijátékká változva elkezdte ontani magából a szikrákat és a lángokat.

Mint látható, az elektromos cigaretta tulajdonosa bár kétségbeesetten próbál szabadulni a zsebében lángoló eszköztől, az csak hosszú másodpercek után sikerült neki, aminek hatására olyan súlyos harmadfokú sérüléseket szenvedett, amelyek egy részét csak műtéttel tudták orvosolni.

A férfi most ügyvédje segítségével pert indított az elektromos cigaretta gyártója ellen, amiért több millió dolláros kártérítésre számíthat.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Tearhunter

8 éve, 8 napja

Újabb áldozata az emberi hülyeségnek ? Gemkapocs és kerítésdrót... Nem szabadott volna megengedni a készüléknek, hogy 0,5 ohm alatt egyáltalán elinduljon. Ez egyrészről a gyártók hibája, de ez elsősorban user error. A szomorú az, hogy ha perre viszi a jómadár az ilyen ügyet, akkor miért nem őt büntetik? Hiszen ön és közveszélyes dolgot művel nap mint nap... Szándékosan bombát készít, és azzal sétál emberek közé. Aki meg nem villanybagóval csinálja ugyanezt, az meg csak a hullaházig jut álltalában, mert "intézkednek" a rend őrei. Egy éve rba kazánokat használok, direkt vettem icr akkukat, hogy még véletlenül se gondoljak rá, hogy 20w fölé megyek. Eddig még csak kézmeleg sem lett az akksi a használattól. Egyre jobban látszik az a társadalmak inteligencia szintje, és érdekes, hogy európában nagyon ritka az ilyen pokolgép.

válasz erre

Levi87

8 éve, 9 napja

Uhhh ez nagyon fájhat! meglepett smiley

válasz erre