Ismét teljesen magyar kézben az Extreme Digital

2018. április 25.
3.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hazánkra sajnálatos módon évtizedek óta jellemző, hogy minden jó ötlet, kezdeményezés vagy éppen üzlet röviddel az indulása után külföldi kézbe kerül, ami pár évvel ezelőtt az Extreme Digitalt is utolérte, azonban szerencsére megfordult a kocka.

Az ismert online bolt ugyanis bejelentette, hogy a magyar résztulajdonosok a napokban visszavásárolták a Steinhoff International cégcsoporttól az Extreme Digital többségi tulajdonrészét, vagyis újra teljesen magyar tulajdonba került a bolthálózat, ami Várkonyi Balázs és Kelemen Gyula, avagy a cég eredeti alapítóihoz tartozik.

Mint kiderült, az 50,4 százalékos visszavásárlást már a Gazdasági és Versenyhivatal is jóváhagyta, a pénzügyi tranzakciók lezárultak, de a változás semmiben sem érinti az operatív működést, ezáltal az online kereskedelem a jövőben is tovább terjeszkedik majd, sőt idén legalább két számjegyű növekedést várnak.
4 hozzászólás

Porthos

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Nem mondanám hogy a kedvenc helyem de azért jó tudni hogy visszakerült. Elég kétes hírű a pali akinek a kezében volt eddig.

válasz erre

muki

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Talán újra normális ügyfélszolgálat is lesz. Borzalmas amit mostanában művelnek.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Nekem mondjuk fogalmam sem volt ez miféle eredetű cég. röhögő smiley

válasz erre

techiii

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Nem szeretem őket. Sosem vásárolok náluk.

válasz erre