Ismét sokkoltak a szexrobotokkal

2018. július 18.
1.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Sokan úgy vélik, hogy a szexualitás egyik új dimenzióját jelentik az egyre jobban elterjedő intelligens robotok, azonban a társadalomban ezek a szerkezetek nagyon vegyes fogadtatásban részesülnek, azonban néha még így is képesek kiverni a biztosítékot.

Bár nem is annyira ők, mint inkább felhasználóik sokkolnak gyakran, a The Sun magazin beszámolója szerint például komoly megrökönyödést váltott ki a britekből, amikor Arran Lee Wright az országban népszerű This Morning műsorba pár hónappal ezelőtt saját szexjátékával jelent meg, és arról beszélt, hogy a mesterséges intelligenciával ellátott baba egy családbarát eszköz.

Mint Wright hozzátette, ő gyakran odaadja szexjátékát három- és ötéves kislányának szerepjátékhoz vagy tévénézéshez - ami valljuk be, tényleg beteges dolog -, miközben ezt a különös viselkedést a férfi felesége is hajlandó elnézni, sőt mi több, egyfajta családtagnak tekinti a robotot.

Ahogyan az várható volt, a különös nyilatkozatra felkapta a fejét a szakma, így Dr. Kathleen Richardson professzor hónapokkal az eset után a lapnak elmondta, hogy egy szexrobot ilyen helytelen alkalmazása drasztikus módon torzíthatja a gyermekek egészséges világképét, így a kislány azt gondolhatja, hogy apjának azért kellett ez a robot, mert anyukája nem volt elég szép vagy jó neki.
5 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 3 hónapja

Oszt még ronda is... röhögő smiley

válasz erre

viper73

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Tényleg beteg!
Ez a film jutott eszembe erről, ezt viszont ajánlom megnézésre. Jó!
Plasztik szerelem (2007)
(Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider)
https://www.imdb.com/title/tt0805564/

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Bolond család ez. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Elég durva gondolataik vannak embereknek... wtf smiley

válasz erre

Harder

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Ez beteg dolog.

válasz erre