Ismét rekorddal zárt az idei Balaton Sound

2019. július 10.
1.6551
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hétfőn hajnalban ért véget az idei Balaton Sound fesztivál, ahol az öt nap alatt 172 ezren buliztak a Balaton partján, sőt volt olyan nap, amikor a teltház táblát is ki kellett akasztani a fesztivál bejáratára.

Idén is rengetegen voltak kíváncsiak hazánk legnagyobb vízparti eseményére, mely ebben az évben több újdonsággal és helyszínekkel is várta a fesztiválozókat. 2019-ben már négy VIP helyszínen is lazulhattak napközben a bulizók, esténként pedig különleges artista showelemekkel gazdagították a programokat. A Nagyszínpadi programok közül kettő is elmaradt, ugyanis a jamaicai R'n'B énekes Sean Paul és DJ Snake is lemondta fellépését, de szerencsére a szervezők gyorsan pótolták őket.

A tavalyi Safety First program idén is folytatódott, közel 80 önkéntes vigyázott a bulizókra az öt nap során, ráadásul a Balaton Sound applikáció legújabb fejlesztése, a SoundWatch is jól vizsgázott. A sajtóközlemény szerint többen is használták a SoundWatch-ot, különféle eseteket jelentettek be az applikáción keresztül, a lábsérülésektől kezdve rongálásos esetekig mindent.

Napközben így lazulhattak a megújult VIP-ban

Napközben így lazulhattak a megújult VIP-ban


A környezetvédelem és a fenntarthatóság továbbra is fontos szerepet játszik a fesztivál életében, így például idén is repoharakból kortyolgathatták italaikat a látogatók, valamint papír szívószálakat kaptak, amikre azonban sok volt a panasz, ugyanis hamar eláztak. Emellett a szervezők mostantól minden évben 10 új fát fognak ültetni Zamárdiban, hogy minél zöldebbé tegyék a helyet.

A nagy melegben a Balatonban hűsölhettek a fesztiválozók

A nagy melegben a Balatonban hűsölhettek a fesztiválozók


Bár még csak alig néhány napja ért véget a Sound, máris beírhatjuk a naptárunkba a jövő évi fesztivál időpontját, mely 2020. július 8-tól 12-ig fog tartani.

Szombati esti bulihangulat

Szombati esti bulihangulatArmin van Buuren ismét óriási bulit csinált

Armin van Buuren ismét óriási bulit csinált


4 hozzászólás

Fikarc

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Idén kihagytam, nem jutottam el sajna, de jövőre pótlom.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó volt hogy nem kellett kamerába bámulni meg leadni a DNS-én , sokkal jobb volt így idén.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Szombaton voltam. Armin király volt!

válasz erre

login_password

5 hónapja, 2 hete

Milyen jó fejek h lemondták. Tuti nem is hiányoztak.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink