Ismét pedofil veszélyre figyelmeztetnek a Youtube-on

2019. február 21.
3.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Már hosszú évek óta okoznak komoly problémát a Youtube-on a pedofilok és a pedofil tartalmak, melyekkel szemben egyre inkább úgy tűnik, hogy tehetetlenek az üzemeltetők, hiszen a bűnözők elképesztően kreatívak az új módszerek felfedezésében.

A Wired magazin munkatársai a felhasználói tapasztalatokra alapozva például arról írtak a minap, hogy a pedofilok ismét megtalálták a módját, miként jussanak kapcsolódó tartalmakhoz a videómegosztón, köszönhetően a fiatalabb felhasználóknak, akik gyakran ártatlannak tűnő, de néhány félreérthető felvételt töltenek fel magukról a világhálóra.

Ezeken gyakran alsóneműben, fürdőruhában vagy éppen tornázás, jógázás közben láthatók, melyeket a pedofilok azonnal kiszűrnek, és az adott pillanatot kimerevítve, a videó perckódjával a középpontban hozzászólást írnak, hogy más felhasználóknak már csak rá kelljen kattintani annak érdekében, hogy azonnal a gyerekek intim testrészeit vagy a feneküket ábrázoló pillanatot láthassák.

A kérdéses módszer egyelőre még csak orosz, valamint spanyol nyelvterületen ütötte fel a fejét, de a jövőben az angol régiókban is elterjedhet, és a Youtube legfeljebb úgy védekezhetne ellene, ha elveszi ezt az időpontos jelölési lehetőséget a felhasználóktól. Egyelőre természetesen az is kérdéses, hogy a Youtube egyáltalán akar-e foglalkozni a témával, hiszen alapvetően mégis csak indirekt pedofil tartalmakról van szó.

Ismét pedofil veszélyre figyelmeztetnek a Youtube-on - 2. kép

5 hozzászólás

regedit

5 éve, 7 hónapja és 7 napja

Túl kevés a sárga ház a világon!
Talán az itthoni stadionokat át lehetne alakítani...

válasz erre

Hentes

5 éve, 7 hónapja és 7 napja

Mindig arról hallani hogy így meg avgyunk figyelve meg úgy meg vagyunk figyelve, de ezek baszki élik a rohadt perverz életüket.

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 7 napja

Ellenőrizni kéne a korosztályt videófeltöltőknél, és 18 év alatt nem mehetne fel videó, ennyi.

válasz erre

Vidoros

5 éve, 7 hónapja és 7 napja

Sok rohadt beteg állat. wtf smiley

válasz erre

Santonio

5 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nem kellene kisgyerekeknek engedni hogy videókat tegyenek fel. Nagyon sokszor a szülő a hibás.

válasz erre