Ismét frissül a Windows Phone-os VLC Béta

2014. december 26.
7171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
K

ijavították a Windows Phone-os VLC Media Player utolsó nagy hibáját, a háttérbeli hanglejátszást is, így hamarosan elkezdődhet a nyilvános bétateszt.

A VideoLAN fejlesztői nemrégiben közzétették, hogy sikerült a saját tesztkészülékükön kijavítaniuk a médialejátszó talán legnagyobb hibáját (vagy eddigi hiányosságát), a háttérbeli hanglejátszást (hogy folytassa a készülék a hanglejátszást, ha lejátszás közben lezártuk, vagy más alkalmazásra váltottunk).

Az egyik fejlesztő, Thomas Nigro a Twitteren erősítette meg, hogy a saját tesztkészülékén sikerült működésre bírnia a háttérbeli hanglejátszást, amit megpróbál "normális módon" az alkalmazásba építeni és utána frissíti a (jelenleg csak a programra regisztrált tesztelők számára elérhető) béta verziót.

Ez azt is jelentheti, hogy már egyáltalán nincs messze az alkalmazás nyilvános béta verziója, hiszen ez az egy funkció volt az alkalmazás igazi hiányossága és hibája.

Természetesen a Windows Phone-os VLC közel sem tart ott, mint más platformokon elérhető testvérei, de a megjelenése mégis egy kicsivel szűkebbre vette a Windows Phone "app gap"-jét (alkalmazáshiányát) és remélhetőleg ez így is halad majd tovább.

Amit még nagyon várnak a Windows Phone felhasználók a Microsofttól, az a médiakezelés javítása, amivel sajnos a fejlesztők nem sok mindent tudnak kezelni, hiszen nekik a részükre bocsátott kódból és funkciókból (= API-ból) kell élniük és nem tudják megkerülni ezeket a hibákat.Mindannyian reméljük, hogy a Windows Phone 8.1 második frissítése (GDR2) vagy majd a Windows (Phone) 10 hoz majd olyan javításokat és fejlesztéseket, amik ezeket a problémákat orvosolják.
nincs még hozzászólás