Ismét felbukkant Sophia, a robotlány, aki újra megfenyegette az emberiséget

2017. április 28.
4.9321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes műsorral készült nézőinek a héten Jimmy Fallon, Amerika egyik jól ismert szórakoztatója, aki robotokat látott vendégül show-jában, így különös teremtmények mellett meghívta Sophiát, a robotlányt is, akit a legtöbben nem zártak korábban a szívükbe.

Aki ugyanis nem tudná, a humanoid robot volt az, aki korábban arról beszélt, hogy el fogja pusztítani az emberiséget, és bár ezúttal meglepően visszafogott volt, de azért a műsor végén így is tett egy gúnyos megjegyzést.

Előtte persze meglepően értelmesen elbeszélgetett Jimmy-vel, egészen sok emberi mozdulatot és mimikát is alkalmazott közben, sőt mi több, egy kő-papír-olló versenyre is kihívta a műsorvezetőt, amelyben a robot nagyon csúnyán lemosta a férfit, és még jókat nevetett is rajta.

Miután már azt hihettük, hogy Sophia teljesen békés szándékkal érkezett, csakhamar kiderült, hogy még nem tett le az emberiség leigázásához kapcsolódó terveiről, a gép ugyanis elmondta, hogy ez a győzelem az első lépés volt afelé, hogy átvegye az uralmat az emberiség felett.

4 hozzászólás

techiii

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Jesszus eget de keményen néz ki ez a Sophia. Még röhög meg grimaszol is. Kicsit ijesztő.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

A kígyós is nagyon kemény. röhögő smiley Értelme nincs de hatalmas! röhögő smiley Butterfly robotok nagyon jópofák.

Sophia meg lenyűgöző de tényleg!

válasz erre

Levi87

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nagyon komoly ez a robot! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Pont Amerikába kell ezzel viccelni... Van ott elég ember, aki alapból ilyenektől retteg. röhögő smiley Ahogy elnézem azért még messze van attól, hogy ez saját gondolat vagy egyedül tanult dolog legyen. Nekem úgy tűnik, hogy kapott egy csomó infót a műsor előtt és azokat használja megfelelő időben, de ettől persze még jópofa és van benne potenciál. Meg vicces. röhögő smiley

válasz erre