Ismét felbukkant a következő BlackBerry

2016. december 27.
3.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A BlackBerry kapcsán sok olvasónk velünk együtt nézhette végig, ahogy a piacvezető vállalat odáig süllyed, hogy már saját hardveres fejlesztésekbe sem fektetnek energiát, ezt megteszi helyettük a TCL.

Az Android rendszerre történő váltásnál sokan a vállalat teljes eltűnésére számítottak, de most már biztosítva lett, hogy a márkanév továbbra is fennmarad. Azt is tudjuk, hogy a következő mobil egy qwerty-s megoldás lesz, amiről nemrég némi extra információt is kaptunk egy kiszivárgott anyagnak köszönhetően.

Ismét felbukkant a következő BlackBerry - 2. kép

A fejlesztések anno "Neon", "Argon" és "Mercury" néven futottak, az első kettőből pedig megszületett a BlackBerry DTEK50 és DTEK60, így a Mercury vélhetően DTEK70 néven kerül majd a boltokba. A kép alapján biztosra vehető, hogy az ujjlenyomat-olvasót a billentyűzetbe integrálták, a kijelző pedig 4,5 hüvelyk körüli lehet.

A bemutatkozásra vélhetően a CES 2017 alatt kerül sor, viszont az is lehet, hogy a korábbi példát követve csak az év második felében kerül piacra a készülék. A specifikáció terén 3GB és egy Snapdragon 625 van képben, így igencsak felemás érzéseink lehetnek.
2 hozzászólás

Porthos

4 éve, 17 napja

Komoly cucc lesz ez megint!

válasz erre

Harder

4 éve, 17 napja

Wow! Ez nem semmi innováció!

válasz erre