Újra életet mentett az Apple Watch

2019. január 15.
3.6311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple okosórája immár a negyedik generációnál jár, az újdonság egyik legmegosztóbb funkciója pedig az EKG figyelés, ami annak ellenére, hogy nem minősül orvostechnikai eszköznek, már nem először bizonyítja, igenis van létjogosultsága.

Korábban már megmentette egy férfi életét az időben észlelt szívprobléma, amire az Apple Watch hívta fel a felhasználója figyelmét, a napokban pedig ismét megtörtént az előző eset, egy New Hampshire-ben élő személy is megijedt a funkció jelzésén, kórházba ment, mint kiderült jókor.

Az illetőt Barry Madennek hívják, a viselhető eszköze pedig pitvarfibrillációt jelzett számára. Barry riadságát követően azonnal a sürgősségire ment, ahol kiderült, az óra prognózisa helyes, majd pedig a gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült megoldani a szív problémáját.

Az úr elmondta, hogy eredtileg csak merő szórakozásból vásárolta az Apple Watch negyedikg generációját, ám most már úgy véli, élete egyik ha nem a legjobb döntése volt az almás cég megoldásnak birtokbavétele.
3 hozzászólás

VDemon

5 éve, 7 hónapja és 22 napja

És mennyi nem derülhet ki... Mert mondjuk nem veri nagydobra valaki.

válasz erre

betyár

5 éve, 7 hónapja és 22 napja

Szinte ez már mindennapos ahogy nézem.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 7 hónapja és 23 napja

Van értelme ennek a dolognak, akárki akármit is mond.

válasz erre