Írd meg és kirakjuk!

2013. december 23.
5121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Aki két lábbal járja Magyarország földjét az tudja, hogy mennyire fontos jó áron kiváló minőségű terméket venni.

Amikor egy eszközről írunk vagy épp teszteljük azt, az elsődleges szempont az ár és az elérhetőség. Hiába kerül valami több tízezer vagy százezer forintba, ha a minősége és a kiszolgálás hagy némi kívánnivalót maga után.

Most Hozzátok fordulunk és a segítségeteket kérjük. Szeretnénk, ha beküldenétek a saját véleményeteket, tapasztalataitokat egy-egy termékkel kapcsolatban. A termék lehet tablet, router, notebook, okostelefon, periféria, de akár egy SATA kábel is. A boltot ahol vetted, azt is nyugodtan megemlítheted és leírhatod az őszinte véleményed, meglátásod. A cikkedbe beleírhatod a kiszolgálást, szállítást, fizetést, csomagolást, garanciát és minden egyebet amiről úgy érzed, hogy említést érdemel.

De ez miért jó?

Egyszerű. Ha valaki venni szeretne egy eszközt (ez alatt minden digitális dolgot érts.) akkor azonnal megy a netre és rákeres. A tapasztaltabb és körültekintőbb vásárlók először a fórumokat és a weboldalakat olvassák el teszt reményében, de mint azt sokan tudjuk, hogy a mai "neves" weblapok igen busás hasznot kapnak a gyártótól, hogy a teszt pozitív értékelést kapjon. Szerintünk ez nagy szemétség, mert így akár olyan termékre adhatsz ki sok pénzt, ami messze áll az elvárásodtól. A legjobb vélemény mindig azon felhasználóké, aki vette, kipróbálta és együtt élt az adott eszközzel.

Épp ezért, ha van bármi amit vettél (nem baj, ha nem idén vetted), akkor írd meg nekünk. Ha esetleg a neved nem akarod feltüntetni az sem probléma, publikáljuk Anonim néven. Senki nem fogja tudni, hogy TE írtad a véleményt, mivel bizalmasan kezeljük a beérkezett cikkeket.  Ezzel a kis akcióval a felhasználóknak szeretnénk segíteni, hogy ne járjanak pórul, ha vásárolni szeretnének.

Két lehetőséged van a cikkek eljuttatására:


E-mail-ben elküldöd az alábbi címre: info@androgeek.eu - A cikk alján a neved és az e-mail címed is szerepeljen. Írd még oda, hogy szeretnéd-e nyilvánosan vállalni, vagy maradjon Anonim név alatt a beküldött anyag. Az e-mail címedre nekünk van szükségünk, mert ezen értesítünk, ha publikáltuk a cikked.
A cikk beküldése menüpontot választva, egy teljes értékű szövegszerkesztőt kapsz. Itt is bele kell írnod az adataid a cikkbe, amit mi persze nem fogunk publikálni.


Nyugodtan lehetsz nyers és őszinte. Az obszcén szavakat és a sértő megjegyzéseket kerüljük, de, ha valami olyat vettél amivel nem vagy megelégedve, azért érezzék rajta az iróniát. (:

A cikkeket nagyon várjuk, bízunk benne, hogy segíthetünk másoknak ezzel a kis akcióval, továbbá Kellemes Ünnepeket Kíván az egész Androgeek csapat, és köszönjük a rengeteg támogatást, biztatást és segítséget.

Háttérképünk letöltése innen lehetséges.
nincs még hozzászólás