iPhone 8 gyors töltés, gyors töltő nélkül

2017. július 05.
4.4071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A tegnapi napon Ming-Chi kuo osztott meg pár kulisszatitkot a szeptemberben debütáló iPhone 8-cal kapcsolatban, azon belül is a töltővel és a tölthetőségi lehetőségekkel kapcsolatban.

Mindenek előtt az derült ki, hogy jó esély van arra, hogy az iPhone 8 bemutatását követően minden iPhone üveg házban és fém kerettel kerül majd forgalomba, amire azért van szükség, mert az Apple bevezeti a WPC szabványú töltési lehetőséget, így az iPhone-ok is képesek lesznek a Qi, azaz vezeték nélküli töltésre, akárcsak az Androidos telefonok egy része.

Annak ellenére, hogy ha ez igaz lesz, ez lesz az egyik legnagyobb újdonság, mégsem lesz erre alkalmas adapter a dobozban, ami azért nem túl meglepő, és nem azért mert az Apple ritkán ad extra kiegészítőket, hanem mert az Androidos eszközöknél is jobbára külön megvásárolható tétel.

A végére kaptunk egy furcsa megoldást is, ugyanis a hírek szerint az iPhone 8 hardveresen képes lesz a gyors töltésre, ám csak a már megszokott, hagyományos töltőt kapjuk a dobozba, így az is extra költséget jelent majd a felhasználókra, ha szeretnék kihasználnia hardver adta lehetőségeket.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

mindenki anélkül adja, miért adná az Apple mellé? meglepett smiley

válasz erre

Kileah

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nem a gyors töltés nélkül jön hanem a vezeték nélküli töltés nélkül. Nem mindegy!

válasz erre