IPad néven kerül forgalomba a koreai iPad

2017. június 01.
3.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Ryonghung névre hallgató észak-koreai cég hamarosan bemutatja a legújabb tabletjét, ami nem is lenne óriási hír, azonban ha megnézzük, hogy milyen nevet kapott a kütyü, akkor már inkább felkapjuk a fejünket, és vélhetően így voltak Cupertinoban is.

Egyelőre nem sok információ látott napvilágot a specifikációval kapcsolatban, de annyit már tudhatunk, hogy nem fogunk elájulni az ázsiai IPad-től, hiszen a hírek szerint 1GB-nyi memória mellett 8GB-nyi háttértárat, valamint valami low-cost 1,2GHz-es SoC lapul majd meg a borítás alatt.

IPad néven kerül forgalomba a koreai iPad - 2. kép

Ezzel szemben ami érdekes, az a fentebb vázolt név. Míg kiejtésben nem lesz különbség, tehát az Apple által gyártott tabletet és a koreait is ájped-nek fogjuk hívni, de a jogi következmények miatt az írást már nem merte megkockáztatni a cég, hiszen előbbi kis, míg utóbbi nagy kezdőbetűvel rendelkezik.

Mindezek ellenére, ismerve az Apple-t, számítunk majd egy kis szurkálódásra részükről emiatt, de addig is, kiváló a marketing a még be sem mutatott és hát valljuk be, elég gyér paraméterekkel rendelkező IPad-del szemben.
2 hozzászólás

Fikarc

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Te jó ég! HOGY NÉZ KI????

válasz erre

rDAVE

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

A telefonjuk kínai volt átcímkézve. Ez is valami kínai cucc lehet vagy hoztak alkatrészeket Kínából és egybe legyártottak ugyanolyat, mint egy kínai cég, csak saját néven. Nuku saját fejlesztés van ezen. Jogi következménye nem is lehet, hisz ezt hazai "piacra" szánják vagy max Kínába, de az Apple egyiket sem tudja perelni. Észak-Koreában sehogy nem tudnak perelni, Kínában meg úgyis ellenük döntenek. Propaganda része, hogy mindenből kell saját.
Vajon egy vagy két kezem kellene, hogy megszámoljam a .kp végződésű e-mail címek számát?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink