iOS-re is megérkezhet a Google Assistant

2017. március 05.
3.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Manapság rengeteg cég fejleszt saját digitális asszisztenst, melyek sokszor tulajdonképpen ugyanazt tudják, viszont eltökéltek a saját hardveres környezet mellett, ez a trend pedig a jövőben megváltozhat.

Számos példát láttunk már arra, hogy egy-egy szoftveres fejlesztés nem csak az adott gyártó hardverein jelenik meg, ezt talán az Amazon csinálja most a leglátványosabban. Az Apple megtartja magának a Siri-t és a Samsung is vélhetően így tesz majd saját fejlesztésével. A Google a tőlük megszokott módon más androidos gyártók számára is megnyitotta a Google Assistant névre keresztelt fejlesztését, hamarosan pedig még nagyobbat léphetnek.

A hírek szerint ugyanis iOS-re is fejlesztik a Google Assistant szolgáltatást, vagyis hamarosan iPhone és iPad készüléken is használhatjuk majd. Gummi Hafsteinsson, a Google termékmenedzsere az MWC 2017 alatt csak annyit árult el, hogy egyelőre nincs be jelentenivalójuk, de a céljuk továbbra is az, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyék a szolgáltatást.
4 hozzászólás

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Renélem ez csak egy vicc.

válasz erre

betyár

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nem sok értelmét látom.

válasz erre

Kileah

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Miért használná bárki amikor ott a Siri?

válasz erre

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Meglepő lépés!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink