iOS-en az eredeti Tomb Raider

2013. december 17.
8861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Square Enix a napokban elérhetővé tette az eredeti Tomb Raidert az Apple készülékeire!

Tizenhét évvel az eredeti PC-s változat után megjelent a Tomb Raider I iOSes változata.

A játék 0,99$-os áron tölthető le az AppStoreból iPhone, iPad és iPod Touch készülékekre. A játék az érintőképernyőre optimalizált irányítás mellett Logitech PowerShell és MOGA controller kompatibilis, így még könnyebben akciózhatunk a 90-es évek egyik legsikeresebb játékának hősnőjével, ami mind a kritikusok, mind pedig a játékosok körében hatalmas siker lett. Az iOSes változat grafikája megegyezik az eredeti PC-s változatéval, ám így a retro élmény még teljesebb lesz.



Külön öröm, hogy a port tartalmaz két, az eredeti játékhoz kiadott extra fejezetet is, így a játékidő kb 15 órára rúg, ami egy mobilos, single player cím esetében igencsak kiemelkedőnek tűnik.

A fejlesztők továbbá kiemelték azt is, hogy a játék nehéz. Igen, nehéz, ugyanolyan nehéz, mint az eredeti volt, de ezt a szórakozás és az élmény oltárán áldozzák be, hogy az apróbb sikereinket is sikerként értékeljük csakúgy, mint az eredeti Tomb Raider játékban.



Akik szeretnének nosztalgiázni, netán nem volt lehetőségük kipróbálni ezt a klasszikust, most adott az alkalom. A program megvásárolható az alábbi linkre kattintva, és mindössze csak 0,99$-ba kerül, a mai trendekkel ellentétben pedig - és ez újabb jó hír - mikrotranzakció mentes.

Alant egy fél órás gameplay videó is megtekinthető, ha a képek nem lennének elég meggyőzőek:

[embedvideo id="EVjJppbUElM" website="youtube"]
nincs még hozzászólás