iOS támogatást kapott a Samsung Gear S2 és Fit 2

2016. augusztus 26.
2.1341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák piacán rengeteg ismerős névvel találkozhatunk, hiszen olyan óriások versengenek egymással, mint például a Huawei, a Samsung az LG vagy éppen az Apple, utóbbi pedig ezúttal is külön utakon jár.
 

Persze az iPhone felhasználók óriási piacot jelentenek a rivális okosórákkal és fitnesz karkötőttel foglalkozó vállalatoknak, így például érthető, hogy az Android Wear miért is kapott iOS támogatást. Az már kevésbé érthető, hogy a Samsung jelenlegi csúcsórája és fitnesz kiegészítője eddig miért nem támogatta az Apple mobiljait.

A napokban ez az igen nagy hiányosság is orvosolva lett, hiszen elindult a Samsung Gear iOS Beta program, ami lehetővé teszi, hogy a Gear S2 és Fit 2 tulajdonosok iPhone-nal is használhassák a drága kiegészítőjüket. A támogatott készülékek között az iPhone 5, 5S, 6, 6+, 6S, 6S+ és SE modellek szerepelnek, hamarosan pedig véglegesíthetik a rendszer támogatását, melyet vélhetően a következő generáció már gyárilag megkap.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 8 hónapja és 25 napja

Sokkal jobb, modernebb óra amit a Samsung ad. Hardveresen is aláz. Alkalmazásokkal viszont hadilábon áll, legalábbis ha az iOS - Gear párosítást nézzük..

De szerintem vinni fogják így is!

válasz erre

Fikarc

5 éve, 8 hónapja és 25 napja

Milyen agresszíven nyomul a Samsung! De így kell ezt!

válasz erre

VDemon

5 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nagyon ügyes húzás. Ráadásul sokkal jobb a Gear S mint az Apple Watch.

válasz erre

betyár

5 éve, 8 hónapja és 26 napja

Mondjuk aki iphoneos az azért veszi mert iphone ****, és az nem fog geart venni, hanem az ultragagyi alma órát... felesleges feléjük nyitni de gondolom semmiből se tartott megcsinálni nekik és átcsábítani embereket a samuhoz.

válasz erre

TEchie

5 éve, 8 hónapja és 26 napja

Mekkora ötlet!

válasz erre