Intel Core+? Optane memóriamodullal egybecsomagolt CPU-kat dob piacra az Intel!

2018. április 13.
3.4721
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő termékkategóriák bukkantak fel a világháló több pontján is az Intelhez köthetően, ezáltal kiderült, hogy az ismert gyártó bevezeti az Intel Core+ processzorokat, melyek közel sem valamiféle új termékek lesznek.

Olyannyira nem, hogy a kérdéses megjelölést használó csomagok inkább egy különös termékkapcsolást jeleznek, lévén miután az Intel rájött arra, hogy önállóan gyakorlatilag eladhatatlanok az Optane memóriamodulok, a legyártott hardvereket összecsomagolják pár Intel Core processzorral, és új dobozban, új név alatt, kedvezőbb áron próbálják meg eladni őket együtt.

Az Intel Optane modulok egyébiránt konkrétan M.2-es foglalatba helyezhető gyorsítótárak, melyek azt a célt szolgálják, hogy megnöveljék a hagyományos merevlemezek teljesítményét abban az esetben, ha megfelelő chipsettel rendelkező alaplapunk van, az újdonság ugyanis csak a B360, H370 és Z370 készleteket támogatja.

Eladhatatlanságuk oka azonban nem ez, sokkal inkább az, hogy magas áruk miatt a felhasználók hosszabb távon jobban járnak, ha inkább egy SSD-be fektetik a pénzüket, és nem HDD-jük turbózásán törik a fejüket.
3 hozzászólás

techiii

1 éve, 10 napja

Az igen. Nagyon bekomolyodtak most.

válasz erre

Porthos

1 éve, 10 napja

És azt várják hogy ettől több fogy? Azért nem veszik az emberek mert nem akarják megvenni, attól hogy együtt csomagolják valamivel, akkor együtt nem akarják majd megvenni.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 10 napja

Az igen. Komoly árukapcsolás tényleg.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink