Innovatív Iskolai Programot indított az Acer

2018. július 02.
4.9371
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Acer bejelentette, hogy a jövőben ők is szeretnék teljes erőből támogatni az oktatást, ezáltal lefektették az Innovatív Iskolai Program alapjait, aminek a lényege, hogy az iskolák Acer technológiák alkalmazásával támogatást nyerhetnek oktatói- és hallgatói környezetekbe.

A program biztosítja majd a tanárok számára, hogy közösségi jelleggel taníthassanak az #AcerforEducation hashtag használatával, ami mellett a rendszer biztosítja, hogy a kollégák betekintsenek egymás módszereibe, sőt akár nemzetközi szinteken vitassák meg a jövőbeni terveket és oktatási struktúrákat.

Célunk az, hogy folyamatosan támogassuk az oktatási intézményeket, segítsük küldetésüket egy 360 fokban mindent lefedő rendszerrel, ekoszisztémával. Például az Acer for Education egyesít hardvert, szoftvert, innovatív technológiákat, és a legjobb együttműködő szolgáltatásokat - hálózat szinten - azért, hogy megfeleljünk az oktatási intézmények jövőbeni követelményeinek - fogalmazott Massimiliano Rossi, az Acer EMEA terméküzletágának első embere.

Az 1. Oktatói Tanácskozásra az Acer máris meghívott 15 intézményt, méghozzá 10 különböző országból, aminek részeként a gyártó megismerteti velük az erőteljes ekoszisztéma kiépítésének alapjait, mely nemcsak fejlett hardverekre, hanem hasonló minőségű szoftverekre és szolgáltatásokra épül a tanítás minőségének maximalizálása érdekében.

Minderre az Acer nemcsak méregerős hardveres portfóliót kínál táblagépeivel, hordozható számítógépeivel, asztali PC-ivel, monitorjaival vagy projektoraival, hanem szoftveres hátteret is olyan oktatási programokkal, mint az Acer Classroom Manager, az Acer Smart Touch, a DADA, a Geobegra vagy a Texthelp.
5 hozzászólás

TEchie

8 hónapja, 5 napja

Sok sikert nekik. Eléggé telített a piac, de minél nagyobb a verseny, annál jobb.

válasz erre

Fikarc

8 hónapja, 5 napja

Háááát... Nem igazán látom benne a fantáziát, de lehet hogy csak azért, mert itthon ez úgyis mindegy, nem fog működni.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 5 napja

Érdekesen hangzik, de szerintem nem nagyon fognak rákapni.

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 5 napja

A Chromebookok meg az Apple mellett merész ilyen dologba belevágni csak egy hashtaggel.

válasz erre

Harder

8 hónapja, 5 napja

Ha ad nagy kedvezményt, vagy ingyen gépeket a résztvevőknek, akkor ez sikeres is lehet.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink