Ingyen tesztelhető a Windows-Phone-os tévézés

2014. július 31.
7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az ITT/OTT TV alkalmazása mostantól újabb platformra is elérhető, már a mobil Windows-t használók is tévézhetnek a telefonjukon.

Az ITT/OTT TV alkalmazása eddig "csak" az androidosok, iPhone és iPad tulajdonosok számára tudta mobileszközeiken elérhetővé tenni az új, magyar fejlesztésű ITT/OTT TV szolgáltatást, mely bárhol, bármikor nézhető tévéadásokat kínál.

Most eljött az idő a Windows Phone tulajdonosok számára is: mától ők is  élvezhetik az ITT/OTT TV szolgáltatását WP 8 és WP 8.1 készülékeiken. Nem kell mást tenniük, csak letölteni a rendszerükre optimalizált 8 alkalmazást a Windows Phone Store-ból.

Egy bevezető időszak alatt ingyen tesztelheti bárki az ITT/OTT TV Windows Phone 8 appot, és kötöttségek nélkül nézhet számtalan tévécsatornát. De mi is ez az ITT/OTT TV? Egyre többen ismerik ezt a szolgáltatófüggetlen, interneten elérhető televíziós alkalmazást, mely lehetővé teszi, hogy hordozható eszközeinken is nézzük kedvenc tévéműsorainkat, olvashassuk az elektronikus tv-újságot (EPG), böngészhessük a programokat és műsorelőzeteseket. A szolgáltatás Magyarországon bárhol, a nap bármely szakában elérhető.
A kínálatban már most is számos csatorna szerepel, amelyeket az okostévéken, bármilyen számítógépen, androidos mobilokon, iPhone-okon és iPad-eken túl mostantól Windows Phone 8 és Windows Phone 8.1 készülékekre is letölthet az ITT/OTT TV applikációján keresztül a felhasználó. A szolgáltatáshoz mindössze szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amellyel az ITT/OTT TV megjeleníthető.



Az alkalmazás az OTT (Over The Top) streaming szolgáltatást alkalmazza, melynek segítségével az interneten keresztül lineáris (normás) élő TV és VOD (Video On Demand) lekérhető programokat nézhetünk. A Windows Phone tulajdonosok is egyszerűen lehetnek részesei az ITT/OTT TV nyújtotta élményeknek. Nem kell mást tenniük, csak letölteni az alkalmazást és regisztrálni. Ha ez megtörtént, az SMS-ben kapott kód segítségével - melyet első belépéskor célszerű a felhasználónak egy általa könnyen megjegyezhetőre cserélni - díjmentesen használható a szolgáltatás a tesztidőszak alatt.

A szolgáltatás a korlátlan szabadság érzését biztosítja. Nincsenek kötöttségek, hiszen bárhol, bármikor nézhetők a kedvenc tévéműsorok. Mindennek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ITT/OTT TV követőinek száma az indulás óta dinamikusan növekszik. Az érdeklődőknek érdemes követni az ittott.tv weboldalt és a szolgáltatás Facebook oldalát is, amelyek folyamatosan új hírekkel és fejlesztési információkkal szolgálnak. Most ráadásul nyerni is lehet az alkalmazás kipróbálásával, mindenféle rejtett költségek nélkül. Egy kérdőív kitöltésével a húsz leghasznosabb véleményt beküldő exkluzív pólókat és páros mozibelépőket nyerhet.

via Itt/OTT TV, Mobil Portál
nincs még hozzászólás