Infrás éjjellátóval érkezik a Doogee S96 Pro okostelefon

2020. október 27.
2.3461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Lassan már hozzászokunk, hogy az okostelefonos innovációk zömét nem a nagy és bejáratott gyártóktól kell remélnünk, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a Doogee által bemutatott S96 Pro okostelefon.

Azon túl ugyanis, hogy a készülék elképesztően masszív küllemmel rendelkezik - IP68, IP69K és MIL-STD 810G minősítéssel is rendelkezik, tehát igazi strapatelefon -, a belső erőforrások terén sem okoz csalódást, hiszen a Mediatek Helio G90-es lapkakészlethez 8GB RAM-ot és 128GB ROM-ot tettek, méghozzá egy 6,22 hüvelykes LCD kijelzővel, melynek felső részében, egy vízcsepp alakú bevágásban található a 16 megapixeles szelfikamera.

Ha már kamerák, az S96 Pro egyik legnagyobb előnye, hogy a Sony IMX350 fényérzékelő szenzorral ellátott 20 megapixeles hátlapi kamera képes arra, hogy négy infravörös és négy LED-es lámpával együtt még teljes sötétségben is kiváló minőségű képeket készíthessünk vele, tehát egyfajta éjjellátó megoldásról beszélünk, még ha nem is a klasszikus formájában.

Az eszköz ráadásul egy 6350 mAh-s akkumulátort kapott, amihez 24W-os vezetékes és 10W-os vezeték nélküli gyorstöltés csatlakozott. Hogy mennyi az annyi? Meglepő, de az AliExpress-ről már 300 dollárért beszerezhető, vagyis bőven 100 ezer forint alatt hozzá lehet jutni.
2 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 9 hónapja és 9 napja

Igen masszív készüléknek néz ki!

válasz erre

inkognito

3 éve, 9 hónapja és 9 napja

Az nagyon kemény. meglepett smiley És milyen olcsó.

válasz erre