Indul a 25. Telekom Volt Fesztivál

2017. június 25.
3.1971
csirkee profilja, adatai
csirkee
Holnap indul az immáron negyed évszázados múlttal büszkélkedő Volt Fesztivál, ahol idén olyan fellépők adnak majd koncertet, mint például a Linkin Park, Martin Garrix, Ellie Goulding, Paramore vagy az Imagine Dragons.
 

25 évvel ezelőtt öt zenekarral és csupán 800 vendéggel indult a soproni Volt, azóta számtalan hazai és külföldi zenekar fordult már meg a fesztiválon és több ezer fesztiválozó bulizik minden évben a Lövér kemping területén. A nulladik napon adják át immáron második alkalommal a Petőfi Zenei Díjakat, ahol több hazai banda is fellép, de a fő produkció időn Fatboy Slim lesz.

A fesztivál első napján, 27-én lép színpadra hazánkban először a Linkin Park, melyre az összes jegy elkelt már, csupán másodkézből szerezhetsz még jegyet erre a napra. Szerdán ad koncertet a brit Ellie Goulding, de ezen a napon lép fel az amerikai Of Mice and Men banda is. Csütörtökön a 21 éves DJ-producer, Martin Garrix pörgeti a lemezeket, míg másnap a Paramore és a Pendulum-é lesz a színpad.

A zárónapon lép fel az amerikai Imagine Dragons banda. A fesztivál idejére érdemes letölteni a VOLT mobil appot, mely ingyenesen érhető el az App Store-ban és a Google Play kínálatából. A programbontáson és interaktív térképen kívül praktikus információkhoz is hozzáférhetsz, sőt kedvenc eseményeid bejelölése után emlékeztetőt kaphatsz azok kezdetéről.
5 hozzászólás

inkognito

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Tök jó ez a Volt de nekem messze van. Inkább sziget vagy sound.

válasz erre

csirkee

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Fikarc írta:
Linkin Park bakker, de el kéne mennem. Gondolom arra már rég nincs jegy.
Már csak másodkézből tudsz jegyet venni rá.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Remélhetőleg most nem lesz gond a beengedéssel mint tavaly...

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Linkin Park bakker, de el kéne mennem. Gondolom arra már rég nincs jegy.

válasz erre

Eltohn

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez a legjobb a nyári fesztiválok közül. Változatos és nagyon laza. Idén is megyek.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink