Indiai tudósok szerint Einstein és Newton is tévedett, szinte mindent ők találtak fel az ókorban

2019. január 09.
3.5331
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Még az ország határain belül is óriási felháborodást keltettek az Indiai Tudományos Kongresszuson felszólaló kutatók, akik gyakorlatilag csípőből leszólták a nyugati kultúrák legismertebb tudományos szaktekintélyeit.

A napokban lezajlott rendezvényen - melyen még Narendra Modi, az ország miniszterelnöke is részt vett -, elképesztő butaságokat jelentett ki az ország néhány lokálisan ismert szakembere, ezáltal volt, aki szerint Newton és Einstein is nagyot tévedett, előbbi a gravitációval, utóbbi a relativitás elmélettel.

A kongresszus egyébiránt öt napon át tartott, és bár nem csak képtelenségek hangzottak el a részeként, ellenben volt például olyan egyetemi előadó, aki ősi szanszkrit történetekkel támasztotta alá, hogy India az ókorban szinte mindent előbb feltalált, mint a modern kultúrák, ezáltal többféle repülőgépet, sőt a mesterséges megtermékenyítést is.

A történtek akkora felháborodást keltettek az indiai kutatók körében, hogy több tudományos szakember és munkatárs tüntetést szervezett az országban az esemény ellen, melyeken transzparensekkel határolódtak el az őrült kijelentésektől.
4 hozzászólás

Kileah

5 hónapja, 3 hete

Hogy tudnak ekkora hülyeségeket kitalálni? Ezek honnan jönnek? És ők a tudósok.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 3 hete

"szinte mindent előbb feltalált" Kivéve a WC-t, azt még ma sem ismerik.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 3 hete

Aha. Hát, kár hogy pár ezer év alatt eltűnt ez a hatalmas tudás valahol...

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 3 hete

Itt komolyan elgurult a gyógyszer.

válasz erre