Indiában megtiltották a lakosságnak, hogy előfizessenek a Starlink internetszolgáltatásra

2021. november 28.
81.5921
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
India arra utasította a lakosságot, hogy ne rendelje meg előzetesen a Starlinket, a SpaceX műholdas internetszolgáltatását, ahogyan az kiderült frissen a Reuters értesülései jóvoltából.
 

Mint azt a forrás megjegyzi, az indiai kormány szerint a vállalatnak működési engedélyt kell szereznie az országban, mielőtt megkezdené szolgáltatása kiépítését.

A indiai távközlési minisztérium (DoT) azt is írja, hogy arra kérte a Starlinket, hogy tartózkodjon a műholdas internetszolgáltatások foglalásától / nyújtásától Indiában. Más szóval, a Starlinknek le kell állítania az előrendeléseket, amíg nem kapja meg az indiai kormány jóváhagyását.

A Starlink áprilisban szembesült az indiai kormány vizsgálatával, amikor a DoT vizsgálni kezdte, hogy a Starlink béta bevezetése megsértette-e az indiai távközlési törvényeket.

Amint azt az Economic Times megjegyezte, a DoT lépésére akkor került sor, amikor a Broadband India Forum (BIF), egy független politikai fórum, amely olyan nagy technológiai vállalatokat képvisel, mint az Amazon, a Google, a Microsoft és a Facebook, arra sürgette a DoT-t, hogy állítsa le a Starlink készülékek engedély nélküli előértékesítését.

6 hozzászólás

Harder

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Érdekes. Ennyit a demokráciáról.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

És hogy derítik ki mégis, hogy ki fizetett elő?

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Erről ennyit. Indiának majd lesz saját.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Éljen a szép szabad világ...

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Szigorú!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az kemény.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink