Indiában fogták el azokat az embereket, akik kiszivárogtatták a Trónok harca negyedik részét

2017. augusztus 17.
3.8391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár még mindig nem történt előrelépés az HBO-t csúnyán megtámadó, és folyamatosan szivárogtató hackerek ügyében, azonban a csatornának más problémákkal is szembe kell néznie, lévén folyamatosan szivárognak ki a világhálóra a Trónok harca egyes epizódjai.

Legutóbb például a népszerű sorozat negyedik részének sikerült kikerülnie a premier előtt három nappal a világhálóra, azonban a hackertámadással ellentétben ezúttal meglepően gyorsan előkerültek a tettesek.

Mint kiderült, a The Spoils of War című negyedik részt az HBO indiai forgalmazójaként ismert Star India Private Limited három jelenlegi, és egy korábbi munkatársa hozta idő előtt nyilvánosságra, akiket a rendőrség azonnal letartóztatott, és gyorsított eljárásban várható a tárgyalásuk, ameddig az indiai törvények értelmében előzetes letartóztatásban kell maradniuk.

Érdekesség, hogy időközben a hatodik Trónok harca epizódnak is sikerült idő előtt kiszivárognia a világhálóra, de ebben az esetben nem lopásra került sor, hanem az HBO spanyolországi részlege hibázott egy nagyot, amit bizonyára komolyabb elbocsátások követnek majd.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

Hogy lehetnek ilyen bénák??? röhögő smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

Aki igényes úgysem tölti le. Aki meg nem, az eddig is letöltötte.

válasz erre

Porthos

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

Nagyon nincs szerencséjük az Hbonak...

válasz erre