India megfenyegette a Twittert: következményei lesznek, ha nem tartják be az új szabályaikat!

2021. június 06.
87.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
India kormánya jelezte a Twitternek, hogy nem szándékos következményekkel szembesülhet, ha nem tartja be az ország új közösségi média szabályait - írta India technológiai minisztere június 5-én a Twitternek szánt levelében.

Az Indiában májusban hatályba lépett közvetítői irányelvek és a digitális média etikai kódexe értelmében a közösségi médiavállalatok bírósági eljárás alá vonhatók, ha nem tartják be a kódex rendelkezéseit, amelyek a platformok tartalmának szabályozását célozzák. Az új szabályok felhívják az olyan platformokat, mint a Twitter, a Facebook és a WhatsApp, hogy a jogi rend beérkezésétől számított 36 órán belül távolítsák el az adott tartalmat.

A szabályok azt is előírják, hogy a vállalatok rendelkezzenek egy olyan panaszkezelővel, aki 24 órán belül nyugtázza a felhasználók panaszait, egy felelős tisztviselővel és egy kapcsolattartóval, aki a nap 24 órájában a rendvédelmi szervek rendelkezésére állna.
levelében.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 1 hónapja és 12 napja

Végre elkezdenek mozgolódni az illetékesek a sok adócsaló meg mindent le****ó ellen.

válasz erre

inkognito

3 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ez egyre durvább.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 1 hónapja és 12 napja

Bekeményítettek. Nagyon helyes, meg kell felelni a helyi szablyoknak.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 1 hónapja és 12 napja

Eddig ügyesen kerülték a helyi szabályokat és az adózást a közösségi oldalak, de úgy látszik ennek lassan vége. röhögő smiley

válasz erre