Immáron a Csillaghajó munkálataira koncentrál a SpaceX

2020. június 08.
6.6541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megtörtént a nagy Crew Dragon kilövés, ami nemcsak a NASA és Amerika, de a SpaceX számára is egy roppant fontos pillanat volt, azonban a továbbiakban sem ülnek Elon Muskék a babérjaikon, mivelhogy az űrügynökség vezérigazgatója most elmondta, hogy mivel foglalkoznak a jövőben.

Musk szerint jelen pillanatban a Csillaghajó képzi a prioritási lista csúcsát a SpaceX számára, emellett azonban masszív hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a Crew Dragon visszaérkezését megfelelően koordinálják majd, ha hazafelé jönnek az asztronauták az űrállomásról. Egészen 2019 óta dolgozik isten igazából a cég a Csillaghajón.

Teljes mértékben újrahasznosítható űrhajóként ismeretes a Csillaghajó, ami mind teherhordásra, mind űrtaxizásra tökéletes lesz, valamint nemcsak a Föld körüli pályán, de a mélyűrbe szóló küldetések során is hasznosítható készüléknek szánják, ergo a Holdra és a Marsra is tudják majd küldeni. A cél a későbbiekben az, hogy a Falcon 9 és Falcon Heavy indítórakétákat lecseréljék a Csillaghajóra, ezáltal pedig csökkenteni tudjanak a kilövések költségein.
fontos pillanat volt, azonban a továbbiakban sem ülnek Elon Muskék a babérjaikon, mivelhogy az űrügynökség vezérigazgatója most elmondta, hogy mivel foglalkoznak a jövőben.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ideje, lassan le kell szállnia a Marson. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Hajrá hajrá, pörögjön fel ez az űrutazás dolog. mosolygó smiley

válasz erre

Harder

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Nagyon kíváncsi leszek erre majd. Remélem tényleg annyira más lesz hogy realitás lesz a Mars is.

válasz erre