iMessage integrációt kapott a Spotify

2017. szeptember 15.
3.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Spotify elérhetővé tette legújabb, iOS-re szánt frissítését, amelyben az iPhone-oknál használatos iMessage applikációt érintő változást találunk, a Facebook Messenger-nél már látott integráció az újdonság, amivel könnyen oszthatjuk meg a nekünk tetsző zeneszámot.

Az új funkció az iMessage API-t használja ki, amely során kapunk egy szabadszavas keresőt, a találatok közül a számunkra megfelelőt kiválaszthatjuk, majd pedig üzenet formájában megoszthatjuk ismerősünkkel.

A fogadó oldalon kapunk egy 30 másodperces ízelítőt az adott muzsikából, majd ennek lejárta után egy koppintással a Spotify applikációban találjuk magunkat, ahol már teljes egészében is meghallgathatjuk azt.

Nem tűnik nagy újításnak, de ezzel sokakat megnyerhet magának a Spotify, ugyanis a rivális Apple Music esetében ugyanez csak úgy működhet, hogy csak azt küldhetjük tovább, amely már szerepel a zenetárunkban - amennyiben nem, be kell lépni az applikációban, felvenni az adott zenét, visszalépni az iMessage-be, majd keresés és megosztás.

iMessage integrációt kapott a Spotify - 2. kép

2 hozzászólás

techiii

7 éve, 1 hónapja és 27 napja

Mint a viberben, de semmi értelme. Én legalábbis ezt nem használom.

válasz erre

Kileah

7 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nem emlékszem hogy valaha is osztottam volna meg ilyen módon zenét, de jó hogy bekerült.

válasz erre