Íme az első fotó Quentin Tarantino legújabb filmjéről

2018. június 27.
5.4311
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig egy órája osztotta meg Leonardo DiCaprio az első fotót Quentin Tarantino legújabb filmjéről, melyen ő maga látható, valamint Brad Pitt, aki szintén csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood című filmhez.

DiCaprionak nem szokása, hogy közösségi oldalain valamilyen filmet promózzon, leginkább a környezetvédelemmel kapcsolatos posztokat tesz ki, de úgy tűnik most kivételt tett, ugyanis Instagram oldalára posztolt nemrégiben egy fotót legújabb filmjéről. A fotón ő maga látható '70-es évek beli ruhában, valamint Brad Pitt. Nemrégiben kezdődött el Quentin Tarantino új filmjének forgatása, a Once Upon a Time in Hollywood, melyről korábban már írtunk.

A film a Manson Család nevű híres csoportról szól, akik többek között Sharon Tate filmszínésznőt is meggyilkolták. Korábban a rendező elárulta, hogy igazi AAA kategóriás színészeket szeretne a filmben látni, mint például Tom Cruiset, Jennifer Lawrencet és Margot Robbiet. Róluk egyelőre nincs fotó, de addig érdemes elemezni Brad Pittet és DiCapriot:

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

3 hozzászólás

CharlieFirpo

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyon várós film!

válasz erre

Fikarc

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Érdekes film lesz, már várom nagyon!

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Micsoda retró cuccok.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink