Ilyet mikor látunk Tim Cook-tól? Így szórakoztatta alkalmazottjait a kínai tech milliárdos!

2017. szeptember 14.
3.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A nagy cégek vezetőiről rengetegen úgy vélik, hogy igazi sznobok, akik a maguk kis világában éldegélve egy pillanatig sem gondolnak arra, hogy például mosolyt csaljanak dolgozóik arcára, de a kínai Alibaba Group vezérigazgatója nem ez a típus.

Kína egyik legnagyobb e-commerce vállalatának vezére, avagy Jack Ma ugyanis bár az ország egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, de a napokban egy olyan műsort adott mintegy 40 ezer alkalmazottjának, ami mellett Tim Cook bőven elbújhat a minap megrendezett Apple Keynote-on történt előadásával.

Hogy miért élünk ilyen kemény szavakkal? Elég csak megnézni az alábbi videót hozzá, amelyen azt láthatjuk, hogy az Alibaba Group 18 éves évfordulójának alkalmából a cég vezére egy hatalmas stadionban, túlzás nélkül extrém módon köszönti dolgozóit, így Michael Jacksonnak öltözve, maszkot viselve, egy nagy motoron ülve robban be a színpadra, ahol még néhány egyszerű táncmozdulatot is lejt.

Bár a műsor elég szürreálisnak, néhol talán még cikinek is nevezhető, de gondoljunk csak bele: Ázsia egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb tech-gurujáról van szó, mondhatni Kína Elon Muskjáról, aki csak az alkalmazottak szórakoztatásának érdekében csinált magából bohócot. Ez azért becsülendő dolog!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Levi87

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

De nagy forma! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

Múlthónapban volt hír, hogy Kínában (és egész Ázsiában) ő lett a leggazdagabb, biztos azt is ünnepelte. röhögő smiley

válasz erre