Ilyen lesz a megújult Gmail

2018. április 12.
3.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még a tegnapi napon történt, hogy a Google lerántotta a leplet azon tervéről, hogy a közeljövőben meg fog újulni a népszerű levelező szolgáltatás a Gmail, de a bejelentést nem követték látványképek, de a mai napon végre ezek is napvilágot láttak.

A The Verge jóvoltából láthatunk pár képernyőfotót a webes Gmail új felületéről, de érdemes megjegyezni, hogy a keresőóriás nem csak dizájnban, hanem funkcionalitásban is újításokat alkalmaz majd.

Egyelőre házon belül, illetve pár megbízható partner közreműködésével zajlik a tesztelés, de reméljük hamarosan hozzánk is elérnek a változtatások.

A megújult Gmail külsőben közelebb fog kerülni a mobil változathoz, számos Material elemet tartalmaz, valamint a mostanihoz képest jóval modernebb kisugárzást közvetít felénk.

A funkciólistát tekintve az Inbox by Google alkalmazásból nyeri a cég, ugyanis ott látott megoldásokat alkalmaz az új Gmail-ben is. Ezek közt találunk gyors választ, üzenet szundizást, oldalsó munkaterületet, ahol naptár vagy to-do lista kaphat helyet, de a csatolmányok megtekintése is sokkal komfortosabb lesz.

Az újdonság a következő hetekben válik majd elérhetővé, a Verge információ alapján elképzelhető, hogy az idei Google I/O-ig nem is publikálja majd a vállalat.

Ilyen lesz a megújult Gmail - 2. képIlyen lesz a megújult Gmail - 3. képIlyen lesz a megújult Gmail - 4. képIlyen lesz a megújult Gmail - 5. képIlyen lesz a megújult Gmail - 6. kép

2 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nekem továbbra is "zajos" lesz. Egy levelezőben inbox, outbox kell és szevasz.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nem használom, de ha ez a megújult akkor el nem tudom képzelni milyen ocsmány a mostani.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink