Ilyen kis csinos lesz a Nokia 7 Plus

2018. február 20.
2.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ahogyan az várható volt, a február végére tervezett MWC expó előtt rengeteg szivárgásra számíthatunk a legnagyobb gyártók készülékeihez kapcsolódóan, így többek között például a HMD Global részéről is felbukkant egy fotó a következő Nokia csúcskészülékről.

A Nokia 7 Plus az első kép tanúsága szerint majdnem teljesen keret nélküli, 18:9-es képaránnyal és 6 hüvelykes képátlóval ellátott kijelzővel érkezhet meg, melynek sarkai stílusosan lekerekítésre kerültek.

A Nokia 7 Plus kapcsán megtudtuk még, hogy csinos házában egy Qualcomm Snapdragon 660-as lapka kapott helyet egy Adreno 512-es GPU társaságában, amihez 4GB RAM és 64GB ROM társul, méghozzá egy 12 és egy 13 megapixeles hátlapi kamerarendszerrel - a kiváló Zeiss optikával -, valamint egy 16 megapixeles előlapi változattal.

Bővebb részletekre az MWC expón számíthatunk majd a Nokia 7 Plus-ról, mely a gyártó első Android One készülékének ígérkezik.

Ilyen kis csinos lesz a Nokia 7 Plus - 2. kép

4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 8 hónapja és 8 napja

Érdekes hogy ez Android One, más gyártóknál ilyen hardverrel 150-200 ezres telefonok jönnek. röhögő smiley Lásd BlackBerry.

válasz erre

inkognito

6 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nem jön be.

válasz erre

Levi87

6 éve, 8 hónapja és 8 napja

Elég dög! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hát ez bizony nem csúnya! meglepett smiley

válasz erre