Ilyen képet készít a OnePlus 5 monokróm kamerája

2017. június 13.
3.8081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán manapság már nem is feltétlenül a nyers erő az, ami lényegesen meg tudja különböztetni egymástól az egy kategóriába eső készülékeket, hanem a gyártók által kínált extrák és a kamerás teljesítmény.

A videózás és fotózás ugyanis egyre népszerűbb hobbi, a közösségi médiában való részvételhez is jórészt ezekre van szükség és sokan már pénzt is kereshetnek vele. Az elmúlt években sokat fejlődött ez a terület, a hamarosan érkező OnePlus 5 kapcsán pedig eddig is ígéretes dolgokat olvashattunk róla.

Ilyen képet készít a OnePlus 5 monokróm kamerája - 2. kép

Nemrég azonban szemmel látható bizonyítékot kaptunk arra, hogy az új flagship killer bizony remek képek készítésére lesz alkalmas, hiszen a vállalat vezetője, Pete Lau a Weibo oldalán osztott meg egy monokróm képet. A két hátsó kamera közül ugyanis az egyik monokróm lesz és a Huawei példájához hasonlóan önállóan is alkalmas fekete-fehér képek készítésére.

A francia DxO Labs állítólag sokat segített a feltörekvő kínai gyártónak, ezek után pedig már alig várjuk a jövő héten esedékes bemutatót.
4 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nem semmi... Ez a telefon megérne egy próbát, pedig kegyetlenül ritkán használom a telefonom kameráját. Lehet erre vártam.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Érdekes ez a koncepció hogy az egyik lencse monokróm. Fura.

válasz erre

TEchie

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Az nem semmi. Jó képet csinál.

válasz erre

techiii

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

az szép fotó. Kár h nincsenek hivatalosan itthon.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink