Ijesztően megnövekszik Valentin napokon a szomorú GIF-ek használata

2018. február 15.
2.2001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Valentin nap sokak szerint a szerelmesek és a boldogok ünnepe, azonban rengetegen nem gondolnak arra, hogy mi van azokkal, akik éppen rossz kapcsolatban vagy egyedül töltik ezt a kizárólag a pénzköltésre és magamutogatásra kitalált ünnepet.

A Tenor nevű GIF-gyártó mutatott rá a legjobban arra, hogy ez mekkora probléma az emberek között, lévén legfrissebb statisztikáik alapján február 14-én drasztikusan megnövekednek a keresések az olyan animációk után, melyek az "egyedül", a "sírás", a "magány" vagy a "szomorúság" keresőszavakkal érhetők el.

A leginkább kiugró értéket a GIF-gyártó szerint egyébiránt az "alone", vagyis az "egyedül" keresőszóra adott animációk vonultatják fel, melyek használata 455 százalékkal növekedik meg Valentin napon, mint máskor, de a magányosságot kifejező GIF-ek használata is 321 százalékos emelkedést produkál.

A Tenor úgy véli, hogy azért nem a szerelemhez köthető animációk száma növekszik Valentin napkor, mert az emberek szívesebben fejezik ki ilyen formában érzelmeiket szomorúság, mint szeretet vagy szerelem esetén.
3 hozzászólás

Levi87

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

Ez csak egy gif "szolgáltató" a sok közül és nem is a legnagyobb. Jó lenne valami globálisabb eredmény.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

Elég érdekes adat, nem gondoltam volna hogy így van. meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

Pedig a "csóró vagyok" kifejezésnek kellene növekednie. röhögő smiley Annyira idegesítőek ezek a kijelölt marketing ünnepek. Ilyenkor egy napra mindenki nagyon szereti a másikat, vásárol valamit, cukiskodik, aztán kialussza. Normális kapcsolatnak nem kell Valentin nap.

válasz erre