Ijesztő: önálló életre kelt a Samsung Messages, és véletlenszerűen kezdett fotókat küldözgetni

2018. július 03.
5.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Túlzás nélkül sokaknak a legrosszabb rémálma vált valóra, amikor egy még feltérképezésre váró probléma miatt több Samsung okostelefonon is önálló életre kelt a Samsung Messages szolgáltatás, mely véletlenszerű fénykép-küldözgetésekbe kezdett.

A Redditre és a Samsung fórumára felkerült beszámolók szerint ez sokaknak okozott rendkívül ciki pillanatokat, a legrosszabb az egészben pedig, hogy minderről a felhasználók csak visszacsatolás esetén értesülhetnek, az életre kelt applikáció ugyanis semmiféle értesítéssel sem szolgál a küldésről.

A beszámolók szerint a probléma kapcsán a Galaxy Note 8, valamint az S9 biztosan érintett, és bár a Samsung tud a problémáról, egyelőre azonban nem sikerült feltérképezni a hiba okát. Feltételezések szerint a készülékek legutóbbi frissítéséhez köthető a meghibásodás, aminek részeként továbbfejlesztették az RCS technológiát, mely az SMS-szolgáltatást emeli magasabb szintekre - a fentiek alapján enyhe mellékhatásokkal.
5 hozzászólás

strogg

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Esku holgyem, nem vagyok gyoker, nem en kuldtem el a 23 fotot a cerkamrol, hanem a telefonom onallositotta magat, komolyan röhögő smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Samsung röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

MI Samsung módra röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Kellemetlen. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Elég komoly bug. Gyorsan meg kellene csinálni.

válasz erre