Így reagált a Virgin Galactic nyereményjátékának a győztese, amikor megtudta, hogy ingyen mehet ki az űrbe

2021. november 25.
66.1201
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Virgin Galactic két ingyen jegyet osztott ki az űrutazás kapcsán, lévén az űrrepülő cég és az Omaze jótékonysági adománygyűjtő platform tegnap, azaz november 24-én jelentette be, hogy Keisha S, a karibi Antigua és Barbuda államból származó edző két helyet nyert a Virgin Galactic VSS Unity űrrepülőgépének fedélzetén.
 

Ez 900 ezer dollár értéket jelent, hiszen a Virgin Galactic jelenleg fejenként 450 000 dollárért árulja a helyeket. Keisha azt tervezi, hogy lányával, aki asztrofizikát tanul, elrepül az űrbe és vissza.

A Virgin Galactic és az Omaze júliusban hirdette meg a nyereményjátékot, közvetlenül azután, hogy a Unity végrehajtotta első, teljes legénységgel végrehajtott űrrepülését. Az Omaze-en keresztül a nyereményjátékra felajánlott minden egyes dollárért 10 belépőt lehetett vásárolni. Az augusztus 31-ig tartó versenyre világszerte 164 338 ember adománya érkezett, és a Virgin Galactic képviselői szerint 1,7 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A pénz a Space for Humanity nonprofit szervezet Citizen Astronaut Program (CAP) nevű programját fogja támogatni. Ez a program a legkülönbözőbb háttérrel rendelkező embereket hívja meg, hogy jelentkezzenek arra a lehetőségre, hogy eljussanak az űrbe, és megtapasztalják, milyen az, amikor az ember az űrből lenéz a Földre.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

CharlieFirpo

6 hónapja, 6 napja

Milyen menő már!

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 6 napja

Nagyon nagy élmény lehet már maga a nyeremény ténye is!

válasz erre

Porthos

6 hónapja, 1 hete

Én is nagyon örülnék basszus.

válasz erre

login_password

6 hónapja, 1 hete

Szerencsés.

válasz erre

inkognito

6 hónapja, 1 hete

Ez óriási élmény lehet.

válasz erre