Így nyúlta le a Netflix-et Észak-Korea

2016. augusztus 26.
1.8001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Észak-Korea egy egészen más világ, a diktatórikus berendezkedés miatt ugyanis a lakók szinte semmit sem élvezhetnek, ami a nyugati államokban megszokott, de a vezetés azért igyekszik időről-időre lekoppintani néhány találmányt, hogy sajátjukként, óriási újdonságként adják el azt a lakosság számára.

Hasonló eset történt nemrégiben a Netflix kapcsán is, lévén Észak-Korea a napokban bevezetett egy olyan új szolgáltatást, ami az említett majdnem tökéletes lenyúlása - legalábbis ami a technológiát illeti, hiszen a nyugati változattal ellentétben messze nem elérhető annyi és olyan színes tartalom a Manbang névre keresztelt lehetőség által, mint a Netflix-en.

Ennek megfelelően a Manbang-on egyelőre csak az állami televíziós csatornák propagandával gazdagon megpakolt műsorát érhetik el a lakók, legalábbis az a szerencsés réteg, amelyik hozzáfér a szigorúan ellenőrzött és cenzúrázott állami internethálózathoz, ami a legnagyobb városokban is csak kevesek kiváltsága.

A Netflix a Twitteren keresztül reagált az észak-koreai "újdonságra", de csak egyszerű koppintásnak nevezték ők is a jelenleg állítólag már több száz felhasználóval rendelkező szolgáltatást, ami az országban igazi sikersztorinak tekinthető. Nézzétek csak meg a beharangozót, hogy milyen izgalmas műsorokkal találkozhattok a Manbang által!

7 hozzászólás

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Azért kemény lehet ott élni... meglepett smiley Ez a videó durva, mintha valami scifit néznék a posztapokaliptikus jövőről. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

Jézusom, szerencsétlen emberek... wtf smiley

válasz erre

betyár

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

Szegény csóri koreaiak örülnek egy kis újdonságnak, pedig sokkolódhatnának a mai világtól.

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

Szerencsétlenek, ha tudnák, hogy a világ mennyivel több annál, mint amennyit ők kapnak.

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ez a banda... röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

Pazdmeg. röhögő smiley Már ez a videó is legalább húsz évvel le van maradva... röhögő smiley A szolgáltatás meg vicc és ott eladják korszakalkotóként. röhögő smiley Nem is beszélve a várható tartalomról. Gusztustalan kormány...

válasz erre

Mordorer

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

HATALMAS!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre