Így lesz végül mégis vezetékes az iPhone 7 fülhallgatója

2016. szeptember 14.
1.6251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A 3,5-es jack csatlakozó elhagyásába még mindig nem tudott mindenki belenyugodni az iPhone 7 kapcsán, de ennél is nagyobb pánik tört ki, amikor az Apple bejelentette hozzá a méregdrága AirPods fülhallgatót, ami testvérek között is közel 60 ezer forintba kerül majd a készülékhez.
 

Nyilván akinek új iPhone-ra telik, annak ilyenre is fog, ellenben rengetegen aggodalmaskodni kezdtek azzal kapcsolatban, hogy a vezeték nélküli - erőteljesen az elektromos fogkefék cserélhető fejegységére hajazó dizájnnal ellátott - kis fülhallgatót vajon mi védi meg majd attól, hogy elveszítsük, ha kiesik a fülünkből - ami valljuk be, egészen hétköznapi és valós probléma.

A megoldásra az Apple nem reagált, de egy kiegészítőgyártó, a Spigen viszont azonnal, így bemutatták az iPhone 7 & iPhone 7 Plus AirPods Strap névre keresztelt kiegészítőt, aminek a lényege nem más, minthogy közvetetten vezetékessé teszi a vezeték nélküli fülhallgatót, hiszen a kiegészítő lényege, hogy egy extra madzaggal a nyakunkba tudjuk kötni az egységet.

Az aprócska AirPods Strap ára egyébiránt mindössze 10 dollár - közel 3000 forint -, ami minimális befektetés ahhoz, hogy a méregdrága AirPods ne tűnjön el csak úgy a fülünkből. Persze a leleményesebbek egy bugyigumival is megoldhatják majd a problémát, de ha már egyszer Apple, akkor adjunk a formaságokra is, nem igaz?
2 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 2 hónapja

Milyen durva hogy Apple képtelen egy ilyen rém egyszerű cuccot bepakolni a dobozba...

válasz erre

dfp

6 éve, 2 hónapja

Mindenképp must have cucc az Airpods-hoz

válasz erre