Így festhet a Samsung saját Bixby hangszórója

2017. május 12.
3.7341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung nem csak a Galaxy S8 családdal hozott merőben újat az okostelefonok piacára, hanem Bixby néven egy új szolgáltatást is bevezettek, mellyel a néhány évvel előttük járó riválisokat viszonylag rövid időn belül utol szeretnék érni.

A dél-koreai digitális asszisztenst sokan támadták, hiszen még egyáltalán nincs kész, a támogatott országok listája rövid és egy nagyon praktikus gombot is kisajátított magának a vállalat csúcsmobiljain. A helyzet azonban nagyon úgy fest, hogy a Samsung komolyan gondolja a projektet és ők is jól tudják, hogy a sikerhez ma már nem biztos hogy elég az, ha csak az okostelefonokon vannak jelen.

Így festhet a Samsung saját Bixby hangszórója - 2. kép

Nem véletlen, hogy az Amazon, a Microsoft és a Google példáját követve az Apple kapcsán is külsős Siri-hardverekről pletykálnak, hamarosan pedig a Samsung is csatlakozhat a sorhoz. Nemrég felbukkant egy szabadalmi bejegyzésük, melyen állítólag a saját Bixby hangszórójuk látható.

A képek alapján nem egyértelmű, hogy a monitorlábakhoz hasonló megoldáson helyet foglaló felület egy képernyő lesz e vagy inkább csak egy hangszóró. A szabadalomban csak "audio eszközként" nevezik, a bemutatásra pedig még idén sor kerülhet.
2 hozzászólás

TEchie

7 éve, 5 hónapja és 20 napja

Előbb normális Bixby kéne nem? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 5 hónapja és 20 napja

Még nem is működik az asszisztens de már hangszóró kell neki! röhögő smiley Nevetséges! röhögő smiley

válasz erre