Így festene a 2017-es trendeknek megfelelő Pixel 2

2017. március 06.
3.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google tavaly sokakat meglepett a Pixel-szériás okostelefonjaival, hiszen több olyan elvet is feladtak, amelyek sikerhez vezették a Nexus családot, de mindemellett megmutatták, hogy képesek nagyon komoly csúcsmobilokat is készíteni.

Persze az első generációnak akadt bár gyermekbetegsége és hiányossága, elég csak a vízállóság hiányára gondolni. Idén azonban szinte biztos, hogy a szokásoknak megfelelően az év második felében megérkezik majd a következő generáció, mely könnyen Pixel 2 néven kerülhet a boltokba.

Így festene a 2017-es trendeknek megfelelő Pixel 2 - 2. kép

Egyelőre konkrétumokat nem lehet tudni a készülékről, viszont nemrég felbukkant néhány koncepciós kép, mely igazából tökéletes illene egy 2017-es Pixel 2-höz. A 18:9-es képarány, az előlap nagy részét elfoglaló kijelző és a dupla kamera jelezné azt, hogy itt bizony a legújabb technológiákról és trendekről van szó.

A megjelenéshez közeledve vélhetően szállingóznak majd a pontosabb részletek, kiszivárgott képek, de talán a Google sem tenné rosszul, ha rápillantana ezekre a koncepciókra.
3 hozzászólás

techiii

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Most mindenki megy a samsung után???

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Egyelőre azt látom mint az iphone-nál, megpróbálnak menni a trend után, és nem igazán sikerül. Ehhez képest elmebeteg áron akarják eladni a kétséges értékű telefonjukat... Nem jó az új Google irány.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Amíg ilyen túlárazott, addig maximum megmosolygtatásra jó.

válasz erre