Így fest majd a Nokia 8

2017. július 17.
2.9251
dfp profilja, adatai
dfp
A Nokia szenvedését majd pedig a Microsoft alatt történő bukdácsolását sokan nagyon szomorúan fogadták, de ugyanennyien örülhettek annak is, hogy a finn márka visszatért és az Android rendszer személyében egy biztos pontra építkezik.

Néhány készüléküket már bemutatták, melyek az alsó és középkategóriában versenyeznek, de az igazi visszatérésnek nevezhető csúcsmodellre még várnunk kell. Állítólag már nem is sokat, szépen érkeznek a hardverről, a külsőről és a kameráról szóló hírek, nemrég pedig egy nagyon fontos kép futott be.


A híre szivárogtatónak, Even Blass-nek köszönhetjük azt, hogy a jóval a megjelenés előtt megcsodálhatjuk a Nokia 8-at. A készülék ezek alapján inkább a 2016-os trendeknek felel majd meg, a felső és alsó részen igencsak sok hely maradt a kijelző körül, alulra pedig az ujjlenyomat-olvasó is befért. Hátul az iPhone 8 kapcsán pletykált vertikális kétkamerás felállással találkozhatunk, a Zeiss neve pedig a minőséget is előrevetíti.

A készülék állítólag 5,3 hüvelykes QHD kijelzőt, Snapdragon 835-ös chipkészletet és 4/6GB memóriát kínál majd, méghozzá 600 euró alatti áron, vagyis egészen versenyképes újításról beszélhetünk.
3 hozzászólás

technomancer

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nincs túlbonyolítva a forma...

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát kinézetre nem egy csoda de hardveresen bitang lesz.

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Klasszikus androidos telefon. Nekem tetszik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink