Így csinálhatsz hülyét magadból, ha nem tudod kezelni az iPhone Live Photo módját

2018. május 21.
5.4421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy fiatal kaliforniai nő a napokban ünnepelte volna életének legszebb napját, ha nem csinál egy olyan orbitális nagy bakit a telefonjával, ami miatt először csak a család és a barátok, ma viszont már az egész világ rajta nevet.

A Daily Mail által is felkapott történet szerint ugyanis a nő mindössze le szerette volna fotózni az eljegyzési gyűrűjét, hogy a családdal és az ismerősökkel megoszthassa a nagyszerű hírt, csakhogy az iPhone-jával véletlenül élő fotót készített, amibe belelógott egy olyan dolog is, aminek nem kellett volna.

Így csinálhatsz hülyét magadból, ha nem tudod kezelni az iPhone Live Photo módját - 2. kép

A Live Photo lényege, hogy egy rövid mozgóképként örökíti meg az adott pillanatot, amit bizonyára egy életre megjegyez majd a nő, aki a fürdőszobában fotózta a kezét, csakhogy mellette ott volt a párja is anyaszült meztelenül, így a felvételbe véletlenül az ő férfiassága is belelógott, amikor a nő elkapta a telefont.

Így csinálhatsz hülyét magadból, ha nem tudod kezelni az iPhone Live Photo módját - 3. kép

Bár a tényleges felvételt sajnos mindenhonnan törölték, pár képet azért még tudunk mutatni, melyek közül az elsőn látható az egyik humoros ismerős hozzászólása is, aki csak ennyit írt: "Gratulálok csajszi. Ez nagy!"
2 hozzászólás

Harder

6 éve, 4 hónapja és 9 napja

Idióta! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 4 hónapja és 9 napja

Nem mintha akarnám röhögő smiley de én nem látom a pöcsöt a képen. Ettől ha megtörtént még elképesztően bal**** a csaj az biztos. röhögő smiley

válasz erre