Így csinál Androidos telefont az iPhone-ból egy egyszerű tok

2017. március 15.
3.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy igazán különleges okos tokot mutatott be az ESTI Inc csapata kifejezetten iPhone készülékekhez igazítva, aminek az érdekessége az, hogy bármelyik Apple telefonból képes egy fordítással működő Androidos kütyüt varázsolni.

Az Eye névre keresztelt kis kiegészítő a minap került fel a Kickstarter-re, ahol alig pár óra alatt a kívánt összeg duplája már össze is jött rá, ami nem véletlen, hiszen a 95 dolláros tok konkrétan egy második telefont tesz elérhetővé egy iPhone 6-os vagy egy iPhone 7-es hátulján úgy, hogy ezzel nem is vastagodik meg drasztikusan a készülék mérete.

A tokban ugyanis egy átlagos Androidos készüléket rejtettek el a fejlesztők, amely egy 5 hüvelykes AMOLED kijelzővel, külön akkumulátorral, Android 7.1-es operációs rendszerrel, egy nyolcmagos processzorral, 3GB memóriával, vezeték nélküli tölthetőséggel, valamint 16GB belső tárhellyel rendelkezik, és egyfajta hátizsákként bukkan fel az iPhone hátulján.

Az Apple készülékét ezáltal elegendő lesz csak megfordítani ahhoz, hogy rögtön egy Androidos rendszert is kapjunk, ezáltal nem kell többé kompatibilitási problémáktól, illetve a két rendszer közti különbségekből fakadó gondoktól tartanunk.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

rDAVE

2 éve, 5 hónapja és 13 napja

Az biztos, hogy újdonság, de az nem, hogy hiánypótló-e.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 5 hónapja és 13 napja

Jajj de szörnyű!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink