Igazán menő újdonságot vezetett be a Google Drive

2017. július 17.
3.1381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy régóta várt és igazán hasznos újdonsággal gyarapodott végre a Google Drive, a felhő alapú szolgáltatásban ugyanis hamarosan már mindenki megtalálhatja a Backup and Sync névre keresztelt funkciót.

Hogy mit tud ez a rendkívül hangzatos névvel ellátott lehetőség? Röviden és tömören nem mást, minthogy a program képes ezzel számítógépünk, illetve egy kiválasztott meghajtó, komplett merevlemez vagy memória kártya teljes tartalmát felküldeni egy felhő alapú tárhelyre, méghozzá úgy, hogy semmit sem változtat a mappák struktúráján, a fájlok kiterjesztésén és így tovább.

Talán mondanunk sem kell, a lehetőség kitűnő biztonsági mentésekre, hiszen egy rendszerösszeomlás után csak le kell másolnunk mindent a felhőből, amivel kapcsolatban egyetlen probléma van: a 15GB-os korlát, amibe a legtöbb felhasználó nyilván nem fér bele, ergo fizetni kell a plusz tárhelyért.
3 hozzászólás

technomancer

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Biztos nem bíznám a Google-re minden adatomat önszántamból...

válasz erre

Porthos

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Inkább a saját NAS-om...

válasz erre

VDemon

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

15Gb ****t sem ér. Minden rendszer képes menteni bármilyen ssd-re, miért mentené az ember MINDEN cuccát egy felhőbe???? meglepett smiley

válasz erre