IFA 2015: Lenovo Yoga Tab 3 Pro

2015. szeptember 04.
1.0341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Lenovo  bemutatta a díjnyertes YOGA tabletek legújabb modelljeit, a YOGA Tab 3 Pro-t és a YOGA Tab 3-at.

A tökéletes videóélményre tervezett tabletek legújabb sorozata kategóriájában a legjobb multimédiás élményt nyújtja a felhasználóknak, megtartva jellegzetes több üzemmódú kialakítását.

A sorozat kiemelkedő ajánlata, a YOGA Tab 3 Pro tablet beépített 70 hüvelykes, a Netflix szolgáltatására optimalizált kivetítővel büszkélkedhet. Előlapján 4 erőteljes JBL hangszóró biztosítja a magas oktánszámú hangok reprodukálását, továbbá most első alkalommal a tablet virtualizált Dolby Atmos? rendszerrel éri le, hogy a hang három dimenzióban mozogjon a hallgató körül. A tabletet Netflix alkalmazással látták el, amely egyénre szabott tartalmakat és ajánlásokat kínál a felhasználó számára, közvetlenül a tablet kezdőképernyőjén, optimalizált HD minőségben. A YOGA Tab 3 Pro-n a Dolby Digital Plus audiótechnológia révén ? amelyet a Netflix a HD tartalmak streamelésekor használ ?, kiváló hangminőséget élvezhetnek a Netflix előfizetők.

A YOGA Tab 3 8 és 10 hüvelykes modelljei új, gesztusokkal vezérelhető forgó kamerával rendelkeznek, amely lehetővé teszi tökéletes képek készítését szinte bármilyen szögből. Kategóriájuk egyik legnagyobb akkumulátor kapacitásának köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig nézhetik kedvenc műsoraikat és maradhatnak kapcsolatban az LTE technológia révén.
?A jelenlegi tablet piac jellegzetessége, hogy nagy részben az általános célú eszközök uralják. A Lenovónál arra törekszünk, hogy olyan tableteket készítsünk, amelyek nagymértékben kielégítik a fogyasztók igényeit, és növelik a felhasználói élményt. Kutatásainkból kiderül, hogy a tabletek olyan fogyasztási eszközök, amelyeket főként a legkülönfélébb hosszúságú videók megtekintésére használnak. A legújabb YOGA Tab 3 széria az otthoni és útközbeni szórakozás kiváló eszköze, amely a vizuális és auditív élményt olyan új szintre emeli, ami egészen idáig nem volt elérhető a tableteken. A felhasználók számára lehetővé tesszük, hogy bárhol és bármikor hozzáférjenek az általuk igényelt online tartalmakhoz,? - mondta Jeff Meredith, a Lenovo tablet üzletágának vezérigazgatója és alelnöke.

?Nagyon örülünk az új Lenovo YOGA Tab 3 Pro tablet által a Netflix felhasználóknak nyújtott lenyűgöző vizuális élménynek.? - nyilatkozta Neil Hunt, a Netflix termékigazgatója. ?A Lenovo magasra emelte a lécet a tableteken való videónézés minősége tekintetében, 1080p felbontású képminőséget és a Dolby Digital Plus révén a házimozi rendszerekével összemérhető hangminőséget nyújtva. Külön örömünkre szolgál, hogy az új Lenovo tableteket előre telepített Netflix alkalmazással látják el, így az előfizetők gyorsan és zökkenőmentesen tudják elkezdeni kedvenc filmjeik és műsoraik megtekintését.?
YOGA Tab 3 Pro: a tökéletes videótablet

A weben való böngészéshez, a játékokhoz és a hollywoodi kasszasikerek élménydús megtekintéséhez a YOGA Tab 3 Pro tablet egy új, 70 hüvelykes képernyőt kapott. A tablet egy optimálisan elhelyezett projektorral büszkélkedhet, amely 180 fokos szögben elforgatható, hogy az életnagyságú képeket akár a falra, akár a mennyezetre vetíthesse, jelentősen világosabb és filmszerűbb hatást érve el. A 299 képpont/hüvelykes felbontású, 10,1 hüvelykes QHD (2560x1600 képpontos) képernyőjével és a Smart Display technológiával a YOGA Tab 3 Pro tablet sokkal élesebb és élénkebb színű képeket kínál, mint elődei.

A felhasználók önfeledten elmerülhetnek a tablet által nyújtott moziszerű hangzásban fejhallgatók nélkül is, az erőteljes beépített JBL hangrendszernek és a Dolby Atmos? audiótechnológiának köszönhetően - a tabletek közül elsőként a YOGA Tab 3 Pro készüléken. A tisztább hangzás és a hangosabb kimenet elérése érdekében a hangsáv 4 darab előlapi hangszóróval rendelkezik, amelyek finomhangolását a Wolfson Master Hi-Fi technológia végzi.

A karcsú és stílusos YOGA Tab 3 Pro-t a legjobb minőségű anyagokból, többek között alumíniumból készítették, hátlapja bőrszerű szövettel borított, miközben megtartotta ultravékony designját. A cseppálló készüléket kiegyensúlyozott kialakításával a kényelmes kézben tartásra tervezték. Sokoldalúsága és hosszú akkumulátor üzemideje, garantálja a tablet egész napon át tartó élményteli használatát a felhasználóknak.

A Tablet Smart Window 2.0-s rendszer biztosítja a továbbfejlesztett multitaskingot, melynek révén a felhasználók több feladatot tudnak elvégezni és gyorsabban. A YOGA Tab 3 Pro-val akár egyszerre 3 alkalmazást is megnyithatunk a képernyőn. E-mailezés, hírolvasás, YouTube - élvezze mindhármat egyszerre!

YOGA Tab 3: Kiváló fotók és hangzás, nagy teljesítményű akkumulátor

A 8 és 10 hüvelykes méretű képernyőkkel kapható YOGA Tab 3 a legjobb hordozható videótablet, hosszú akkumulátor üzemidővel és LTE támogatással, hogy a felhasználók bárhol és bármikor kapcsolatban maradhassanak. Elsődlegesen a lenyűgöző videó és multimédiás élményre, valamint a páratlan hordozhatóságra tervezték mindkét modellt, HD (1280 x 800 képpontos) kijelzővel, előlapi sztereó hangszórókkal és Dolby Atmos? audiótechnológiával, miközben tömege mindössze 466 gramm.

A felhasználók a 180 fokban elfordítható kamerával könnyen megtalálhatják a legjobb felvételi szögeket és egyedi perspektívákat, továbbá kreatív szelfiket készíthetnek. Ha ezekhez hozzávesszük a beépített gesztus-felismerő funkciót, a tökéletes képek készítése egyszerűbbé válik, mint valaha. A kategóriájában a legnagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkező tablet egész nap használható egyetlen feltöltéssel.

A YOGA Tab 3 Pro párducfekete, míg a 8, illetve 10 hüvelykes YOGA Tab 3 palafekete színben lesz kapható.
nincs még hozzászólás