IFA 2015: Az LG WATCH Urbane Luxe

2015. szeptember 08.
6261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az LG Electronics (LG) az amerikai REEDS Jewelers ékszerbolt-hálózattal együttműködve készítette el limitált kiadású prémium okosóráját, az LG Watch Urbane Luxe-ot.

Az egyedi ügyfélkört célzó luxus viselhető eszköz 23 karátos arannyal díszítve, aligátorbőr szíjjal, különleges lakkozott dobozban érkezik. Az LG Watch Urbane Luxe október végétől, nagyjából 1200 dollárért lesz kapható.

A Lous Cartier által 1910-ben feltalált csat elegánsabb, exkluzívabb és egyedibb kinézetet kölcsönöz az LG Watch Urban Luxe-nak a vaskosság érzete nélkül. Az óra aligátorbőr szíját 30 tapasztalt bőrműves, legmagasabb feldolgozási körülmények között, ötven különböző lépésben készíti el. Az LG Watch Urbane Luxe-hoz használt 23 karátos arany erősebb és keményebb, mint az ékszerekhez használt 24 karátos arany, illetve nehezebb, mint a hagyományos óráknál használt 18 karátos arany.


?A Watch Urban Luxe nem egyszerűen egy okostelefon kiegészítője, annál sokkal több? ? mondta Chris Yie, az LG Mobile Communications Company alelnöke, marketingkommunikációs vezetője. ?Az okosórák már nem csupán készülékek, egyre inkább válnak mindennapjaink részévé, éppen ezért természetes, hogy a technológia mellett a kivitelezésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Úgy gondoljuk, hogy a viselhető eszközök piaca jó irányba fejlődik, amit mi magunk is támogatunk.?


Mind az 500 limitált szériájú órát külön szériaszámmal látnak el a hitelesség kedvéért. A luxuskészülék eleinte csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, az előrendelés a hónap végén kezdődik a www.REEDS.com weboldalon. Az LG Watch Urbane Luxe több más mobilkészülékkel együtt a berlini IFA kiállításon is látható a vállalat standján szeptember 4. és 9. között.
nincs még hozzászólás