IFA 2014: Lenovo

2014. szeptember 04.
7681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Lenovo a 2014-es IFA kiállításon új tableteket és PC-ket jelentet be.

A termékkínálat két új hordozható táblagéppel bővült: a TAB S8-cal, a vállalat első, Intel alapú androidos táblagépével és a MetIIX 3-mal, amely egy könnyű windowsos tablettel. A Lenovo két új, játékra szánt nagyteljesítményű PC-t is bejelentett: az Y70 Toucht, az első 17 hüvelykes, érintéssel vezérelhető laptop, amely a legújabb processzor és grafikai technológiát kapott, valamint az ERAZER X310-et, a legújabb, elérhető árú, játékra kifejlesztett asztali PC-jét.
TAB S8: Intel teljesítménnyel Android élmény
A Lenovo azoknak a vásárlóknak fejlesztette ki a TAB S8-at, akik stílusos, karcsú és megfizethető árú androidos tabletre vágynak. Az eszköz 8 hüvelykes, 1920x1200-as felbontású infinity képernyője élesebb, mint a full HD felbontásúak, a One Glass Solution érintőpanel technológia pedig kristálytiszta képet ad. A tablet ultra karcsú kerete hézagmentesen egyesíti a képernyőt a sötét színű előlappal, karcsú és elegáns kinézetet adva a TAB S8-nak. Az előlapon egy 1,6 megapixeles HD kamera is található a gondmentes videochathez. Ha pedig megfordítjuk a TAB S8-at, előbukkan a 8 megapixeles hátoldali kamera, amelynek nagy, f2.2-es fényerejű objektívje lehetővé teszi éles felvételek készítését akár gyengén megvilágított környezetben is.

Annak érdekében, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki mobil eszközükből a hordozhatóság feláldozása nélkül, a Lenovo ? androidos tableteinél most első alkalommal ? Intel processzorral szerelte fel a TAB S8-at. A burst technológiával ellátott, négymagos Intel Atom processzorral megvásárolható eszköz dinamikusan az elvégzendő feladathoz igazítja a feldolgozási teljesítményt az akkumulátor üzemidejének maximalizálása érdekében, a gyorsaság feláldozása nélkül. Ráadásul mindezt karcsú és könnyű kivitelben valósítja meg: a TAB S8 csupán 30 dekát nyom és 7,9 milliméter vastagságú, vagyis közel olyan vékony, mint egy ceruza.
A további szolgáltatások között megtalálható az opcionális LTE (4G) és a Wi-Fi kapcsolódási lehetőség, valamint a hét óráig terjedő akkumulátor üzemidő. A TAB S8 az Android 4.4 KitKat mobil operációs rendszert futtatja, továbbá 2 GB RAM-ot, 16 GB-os tárolót, Bluetooth 4.0-t és két, Dolby rendszerű előlapi hangszórót tartalmaz.

MIIX 3: kényelmes windowsos tablet
Azok számára tervezte a Lenovo a MIIX 3 tabletet, akik a Windows kényelmét és megszokott funkcióit kínáló, karcsú tabletet akarnak vásárolni. Alumínium háza csupán 9,1 milliméter vastagságú és kevesebbet nyom fél kilónál. A prémium megjelenést tartóssággal és könnyű hordozhatósággal kombinálja, 8 vagy 10 hüvelykes kivitelben vásárolható meg. A lenyűgöző, tükrözésmentes képernyő mind erős, mind gyenge fényviszonyok között jól használható. Az érzékeny 10 pontos multi-touch technológia többféle módját kínálja a tablet vezérlésének.



A MIIX 3 előtelepítve tartalmazza a Windows 8.1-et és egyéves előfizetés jár hozzá a teljes Windows Office 365 szoftverhez, amely útközben is lehetővé teszi a produktív munkát. De a MIIX 3 nem csupán a munkára koncentrál: a 720p-s HD webkamera és az integrált Intel grafikus rendszer révén a felhasználók szoros kapcsolatot tarthatnak barátaikkal és családtagjaikkal.

A 64 GB-os kapacitásig bővíthető micro SD tároló révén a felhasználók bárhová magukkal vihetik kedvenc filmjeiket és zenéiket. Miközben eszközük töltött állapotban marad, köszönhetően az öt óráig terjedő akkumulátor üzemidőnek és az energiatakarékos Intel Atom processzornak. A további szolgáltatások között megtalálható az integrált Bluetooth 4.01, a 2 GB DDR3L memória és a Wi-Fi kapcsolódási lehetőség.
Y70 Touch: kiemelkedő teljesítmény a HD játékokhoz
A Lenovo Y70 Touch a legújabb 4. generációs Intel Core i7 processzorral és erőteljes NVIDIA GTX grafikus rendszerrel büszkélkedhet, ami ideálissá teszi a nagy teljesítményigényű szórakozáshoz és a HD játékokhoz. Tizenhét hüvelykes kijelzőjével az Y70 Touch a Lenovo legnagyobb érintőképernyős laptopja, amely teljesen új szintre helyezi a videoszerkesztést, a közösségi megosztást és a számítógépes játékot.

Az Y70 fantasztikus hang és vizuális élményt nyújt full HD kijelzőjével, amely élénk színekkel, nagy felbontásban kelti életre a filmeket és játékokat. A JBL tervezésű sztereó hangszórók és mélynyomó a Dolby Advanced Audio technológiával párosítva olyan teljesen magával ragadó hangzást nyújt, amelyre kevés laptop képes. A hátsó megvilágítású billentyűzet gyenge fényviszonyok között világít, tovább fokozva a teljes vizuális élményt.

A kevesebb mint 3,5 kilót nyomó Y70 Touch vékonyabb és könnyebb, mint a legtöbb laptop a kategóriájában, köszönhetően a hozzá adott, külső optikai lemezmeghajtónak, amely a DVD és a Blu-ray formátumot egyaránt támogatja. Az Y70 Touch öt óráig terjedő akkumulátor üzemidőt, valamint az egyéni igényekhez igazítható memória és tárolási lehetőségeket kínál: a DDR3L memória 16 GB-ig, a háttértároló 1 TB-ig (SSHD) vagy 512 GB-ig (SSD) bővíthető.
ERAZER X310: zökkenőmentes játék csúcsdizájnnal
A Lenovo ERAZER X310 a legújabb tagja a vállalat megfizethető árú, játékra tervezett asztali PC termékvonalának. Annak érdekében, hogy a felhasználók mindig akcióban maradhassanak, az ERAZER X310-et diszkrét NVIDIA GeForce GTX grafikus rendszerrel, négymagos processzorral, valamint 2 TB-ig bővíthető SSHD vagy 256 GB-ig bővíthető nagysebességű SSD tárolóval látták el. Az erő és sebesség hatékony kombinációja révén a legigényesebb játékok is zökkenőmentesen, késleltetés nélkül játszhatók. Az ERAZER X310 a játékélményt magával ragadó 7.1 csatornás hanggal és Dolby támogatással fokozza.

Az új tervezésű házat előlapi LED-es világítással és egy lovag páncéljának sima vonalait utánzó, futurisztikus profillal látták el. Az előlapon a portok érintéssel nyitható panel mögött találhatók az egyszerű hozzáférés érdekében, és egy rejtett ventillátor hűti az eszközt, ha felforrósodik a játék.

A további szolgáltatások között megtalálható a 32 GB-ig bővíthető DDR3 memória, négy USB 3.0 port és egy USB töltő port.
nincs még hozzászólás