Idő előtt megtudtuk, hogy fog kinézni a Google Pixel 2

2017. október 03.
2.9621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Alig egy nap van hátra a Google új brandjének a második generációs kiadásáig, Even Blass úgy gondolta, ideje lelőni a poént, és népszerű leaker egy Twitter bejegyzésben osztotta meg, hogy milyen dizájnra számíthatunk.

Noha nem szabad készpénznek venni az információt, többségében azért vagy beletrafál, vagy nagyon hasonló adatokat publikál Even Blass, így a mostani Google Pixel XL 2-ről kirakott képek vélhetően a holnapi napon lesznek majd illúziórombolók, ugyanis nagy az esély arra, hogy nem fog majd a Google meglepetést okozni számunkra egy teljesen másik dizájnnal.

Az új Android referencia mobil nagyon hasonlít a tavalyi modellre, igaz a Google is elment a kávamentesség irányába, még ha nem is olyan merészen, mint például a Samsung vagy a Xiaomi, ugyanis fent és lent is szélesebb a mostanság megszokottnál a keret, míg a két oldalán minimális, de itt is az átlagtól eltérő az arány.


A hátlap az, ami a leginkább hasonlít a tavalyi Pixel XL-re, vélhetően továbbra is ez lesz a telefon azon része, ami megosztja majd a felhasználókat, ugyanis a kontrasztos kivitelezés nem nyeri el mindenki tetszését, de ezen például egy dbrand skin-nel lehet segíteni.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 16 napja

Nem erőltették meg magukat a mérnökök. röhögő smiley Ugyanolyan mint a tavalyi. röhögő smiley

válasz erre

Kileah

7 éve, 16 napja

Mondjuk itt nem tűnik fel az állítólagos harmadik Pixel, úgyhogy lehet hogy mégiscsak lesz meglepetés!

válasz erre

Levi87

7 éve, 16 napja

Nem lett valami egyedi. röhögő smiley

válasz erre

techiii

7 éve, 16 napja

A hátlap nem rossz kicsit más mint a többi de elölről semmi extra.

válasz erre