Idő előtt kiszivárogtak a Huawei Watch Fit műszaki adatai

2020. augusztus 12.
3.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy ideje ismert tény, hogy a Huawei egy Stia kódnévvel ellátott okosórán dolgozik a háttérben, melyről egy szivárgásnak hála most kiderült, hogy Huawei Watch Fit név alatt egészen erőteljes kis masináról lesz szó.

Az eszköz egy 1,64 hüvelykes, 456x280 képpontos felbontású AMOLED panelre épül fel, mely környezeti fényérzékelővel, automatikus fényerővel és egyéb kényelmi funkciókkal szolgál a használójának, vízálló kialakítása mellett ráadásul akkora akkumulátort kap, hogy egyetlen töltéssel akár 10 napig is üzemel majd, érdekessége pedig, hogy nemcsak az Android 5.0+ eszközökkel lesz kompatibilis, hanem az iOS 9.0+ operációs rendszert használó telefonokkal sem okoz gondot neki a kommunikáció.

A Huawei Watch Fit rendelkezik majd GPS-szel, gyorsulásmérővel, barométerrel, de lesz természetesen pulzusszámláló, alvásfigyelő, valamint aktivitáskövető is, amivel a gyaloglás, a futás, az úszás és a kerékpározás is elkülöníthető lesz, de az óra stresztesztekkel és légzésgyakorlatokkal egyaránt szolgál majd. Az okosóra várhatóan szeptemberben kerül a boltokba, méghozzá 119 eurós árcédulával.
kiderült, hogy Huawei Watch Fit név alatt egészen erőteljes kis masináról lesz szó.'>
2 hozzászólás

techiii

4 éve,

10 nap nem rossz. Bár csak aktivitást mér majd ahogy látom.

válasz erre

TEchie

4 éve,

Elég ütős kombónak tűnik így elsőre.

válasz erre